Fairing M-46, 250 g | - Prstationsforbedringer - Kosttilskud & Fdevarer |
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Fairing M-46, 250 g i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Prstationsforbedringer / Pre-Workout / PWO hos Tillskottsbolaget (FAIRING9034)
Fairing M-46, 250 g
Fairing M-46, 250 g

Fairing M-46, 250 g

Varenr: FAIRING9034
M-46 er en højkoncentreret PWO fra Fairing. Med et unikt indhold designet til de mest intense træningspas. En scoop er alt, hvad du behøver. Opløses let i vand og fås i flere forskellige velsmagende varianter.
235 DKK
Vores laveste pris 1-30 dage fr prisnedsttelse: 235 DKK
:
: !
:
:
 
Antal: 

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
M-46 er en højkoncentreret PWO fra Fairing. Med et unikt indhold designet til de mest intense træningspas. En scoop er alt, hvad du behøver. Opløses let i vand og fås i flere forskellige velsmagende varianter.

Andre har ogs kbt

Produkt information
M-46 er en højkoncentreret PWO fra Fairing. Med et unikt indhold designet til de mest intense træningspas. En scoop er alt, hvad du behøver. Opløses let i vand og fås i flere forskellige velsmagende varianter.

- Med 300 mg koffein
- 3.200 mg beta-alanin
- Højt koncentreret PWO
- Uden sukker

M-46 fra Fairing er en højkoncentreret PWO, der ikke sparer på indholdet eller fortynder med unødvendigt indhold. Resultatet er en meget populær PWO, der passer til en bred vifte af brugere. M-46 indeholder bl.a. koffein, beta-alanin, ekstrakter fra spinat, rosenrod og rødbede. Dette er blandet med kreatinmalat og frie aminosyrer for at give dig det produkt, du leder efter før træning.

Koffein er måske en af de mest kendte ingredienser i M-46. Koffein har flere vigtige egenskaber for dem, der træner. Blandt andet hjælper koffein med at øge koncentrationen, opmærksomheden og årvågenheden. Men det er ikke alt, for koffein har også vist sig at kunne øge musklernes udholdenhedskapacitet og bidrage til øget præstation i muskeludholdenhedsarbejde. M-46 indeholder hele 300 mg pr. portion, så du får den maksimale effekt.

M-46 indeholder også en rå dosis af beta-alanin, som nu er et must i en velformuleret PWO. Beta-alanin findes naturligt i kroppen, men ikke i de mængder, som findes i M-46. Beta-alanin i høje doser forårsager prikken og kløe, ofte i læber, fingre og hovedbund. Koffein og beta-alanin er kombineret med yderligere 6 ingredienser for at skabe en sofistikeret, men alligevel enkel blanding. Fordi M-46 er så højkoncentreret, vejer en dosis kun 10 g.

_______________________

Serveringsforslag:
En portion (10 g) blandes med ca. 2-3 dl vand og indtages før træning

Størrelse:
250 g - 25 portioner

Indholdsfortegnelse:

Indhold:

Pr. portion (10 g)

Beta-Alanin

3.200 mg

L-Tyrosin

2.400 mg

Kreatinmalat

1.300 mg

L-Alanin

1.000 mg

Rødbede (Beta vulgaris)

400 mg

Koffein

300 mg

Rosenrod (Rhodiola rosea)

100 mg

Spinatekstrakt (SpinOx TM)

100 mg

Ingredienser og allergener: Beta-Alanin, L-Tyrosin, Kreatinmalat, L-Alanin, klumpforebyggende middel (tricalciumfosfat), aromaer, rødbedesaftpulver, koffein, sødestoffer (sukralose, acesulfam-K), rosenrodsekstrakt, spinatekstrakt (SpinOx), vitamin B3 (nicotinsyre), farvestof: Blue Raspberry: Brilliantblåt E133, Berry Blast: Rødbedefarve E162.

Opbevaring: Opbevares tørt i godt lukket original emballage.

Yderligere information: Dette er et kosttilskud og bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis må ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Tænk på vigtigheden af en alsidig og afbalanceret kost samt en sund livsstil. Produktet er beregnet til raske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider af sygdom eller er i behandling med medicin, bør du kontakte en læge, før du bruger produktet. Indeholder koffein. Anbefales ikke til børn og gravide (300 mg pr. portion).

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 5 ud af 5 Antal vurderinger 2
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.
Lancelot Einfeder Anders
2022-10-27
Anmeldelse 5 ud af 5
Vldigt njd. Trots att den inte har citrulline s blev jag vldigt imponerad
Melker Sedwall
2022-03-08
Anmeldelse 5 ud af 5
r inne p min 8 burk med m46 och har oftast vldigt svrt med pwo eftersom de flesta gr inte att att svlja bara till skillnad frn denna. Ltt att svlja, klumpar sig ej i munnen, bra fokus, de skna lilla sticken man fr, energi och framfr allt vldigt god vilket r sllsynt bland pwo. Toppbetyg
Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. vlge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udskyde fakturaen.

Point p dine kb.

P vores websted optjener du altid point p alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du opn op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord kan det betale sig at kbe ALLE dine kosttilskud og trningstilbehr hos os!

Tips! - bag med dette produkt

Kampagne:
Antal:
0
Kampagnestart:
Kampagnestop:

Goodlife Proteinbar LOW SUGAR, 50 g
Goodlife Low Sugar er en top-sælgende sensationelt lækker proteinbar med mindre end 2 g ...
15 DKK
NOCCO BCAA, 330 ml
Uhyre populær energidrik beriget med forgrenede aminosyrer og koffein samt helt fri for b...
20 DKK
Goodlife Proteinbar, 50 g
God proteinbar fra Goodlife, der fungerer perfekt som mellemmåltid når som helst under d...
13 DKK
SOLID Nutrition EAA, 350 g
EAA af absolut højeste kvalitet - fremstillet af svenske råvarer, der også er vegan...
219 DKK
Mutant Multi, 60 tabs
Multi fra Mutant dækker kroppens behov for vitaminer, mineraler og mikronæringsstoffer. ...
164 DKK
Kb!
Info
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk