Ghost - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Ghost

Ghost Lifestyle (Ghost) er et brand inden for sportsnæring, kosttilskud og livsstil. Ghost tilbyder et bredt produktsortiment fyldt med innovative, spændende og effektive produkter. Udover at fremstille kosttilskud og sportsnæring opfordrer de mennesker til at tænke uden for boksen og se dem som mere end bare et kosttilskudsforetagende; de er et brand for livsstilssportsnæring. Ghost er måske mest kendt for deres pre-workout (PWO) Legend, men også for deres plantebaserede proteinpulver og produkter tilpasset gaming. Selvfølgelig finder du alt dette og meget mere fra Ghost hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
Ghost Legend V3, 30 serv.
GHOST LEGEND®; V3 preworkout tilbyder en unik formel, der giver dig enestående premium i...
392 DKK
Ghost 100% Whey, 924 g
Ghost Whey er en blanding af proteinisolat, koncentrat og hydrolysat med hele 25 g protein pr. por...
392 DKK
Ghost Vegan Protein, 907 g
Vegansk proteinpulver baseret p flere forskellige kilder og med en virkelig god smag! Et af de me...
353 DKK
Ghost Size, 30 serv.
Ghost Size er et utrolig potent, gennemsigtigt og fyldt produkt, specielt udviklet til at hjæ...
353 DKK
Ghost Amino V2, 40 servings
Amino er et kosttilskud fra Ghost, der kombinerer EAA med BCAA. Hver portion indeholder ikke mindr...
314 DKK
Ghost Burn, 40 servings
Kvalitetsfedtforbrænder i pulverform fra Ghost. Findes i flere lækre smagsvarianter!
353 DKK
Ghost BCAA, 30 servings
23
BCAA af højeste kvalitet i forholdet 2:1:1 og med ekstremt gode smagsvarianter!
235 DKK (306 DKK)
Ghost Gamer, 40 servings
Ghost Gamer er et kosttilskud, der primært er udviklet til gamere, men det kan også med ...
353 DKK


Køb Ghost kosttilskud hos Tillskottsbolaget
Hvor, hvornår og hvordan blev Ghost grundlagt?

Ghost Lifestyle blev grundlagt i 2016 i USA af Ryan Hughes og Daniel Lourenco. De følte, at det var tid til at udvide kosttilskuds- og fitnessbranchen. Deres mål fra begyndelsen var at være det første brand i branchen, der kombinerede GODE kosttilskud, cool design, nyskabelse og innovative smage, samt eksklusive samarbejder. Ryan og Daniel var fast besluttede på aldrig at slå sig til tåls og altid at forbedre sig. Dette, sammen med flere andre personer, herunder den kendte iværksætter, influencer og fitnessatlet Christian Guzman. Sammen udviklede de ideen til Ghost lifestyle, og siden da har de haft en betydelig rejse med både udfordringer og succeser. Ghost inddrager deres kunder og følgere som en del af dem, de viser bagsiden af produktionen af deres produkter og får kunderne til at føle sig som en del af Ghost-familien. I dag har de hovedkvarter i Chicago, Illinois, og er en meget succesfuld virksomhed og et brand.

Hvad er de mest populære produkter fra Ghost?
Ghost er et relativt ungt brand, deres sortiment ændrer sig hele tiden, og der tilføjes jævnligt nye produkter. Der er dog nogle produkter, der mere eller mindre altid har været populære:

  1. Ghost Legend PWO
    En af de mest populære produkter fra Ghost er deres PWO ved navn Legend PWO. Det er en Pre Workout, der kombinerer unikke varemærkeingredienser med høje niveauer af flere velkendte PWO-ingredienser. Legend PWO indeholder blandt andet 4000 mg L-Citrullin, 2000 mg Beta Alanin, 250 mg koffein og 1000 mg taurin. Udover det kraftfulde indhold i Legend PWO er den også kendt for sine gode smage, hvilket ikke er en selvfølge, når det kommer til pre-workout. Eksempelvis findes smagene Warheads Sour Green Apple og Warheads Sour Watermelon. Du finder Ghost Legend PWO HER.

  2. Ghost Size
    Endnu et populært produkt fra Ghost er deres produkt Size. Ghost Size er et utroligt potent, gennemsigtigt og fyldt produkt, der er specielt udviklet til at hjælpe dig med at øge din masse hurtigere end nogensinde! Det indeholder ingen mærkelige eller skjulte blandinger, så du ved præcis, hvad hver ske indeholder. Size kombinerer kreatinmonohydrat med ultramoderne kreatin HCI for at maksimere effektiviteten, opløseligheden og optagelsen i kroppen. Ghost Size giver dig hele 5 g fuldgyldigt kreatin pr. ske og indeholder en af de mest populære ingredienser på markedet lige nu: Epicatechin. Du finder Ghost Size HER.

  3. Ghost 100% Whey
    Ghost 100% Whey er en blanding af proteiner fra både isolat, koncentrat og hydrolysat. Med hele 25 g protein pr. portion, kun 132 kcal og så lidt som 4,1 g kulhydrater er Ghost Whey blevet utroligt populært. Derudover er det forstærket med enzymer for at lette nedbrydningen af det naturligt forekommende mælkesukker, der findes i valle, laktose. Takket være dette er Ghost Whey lettere at fordøje for maven. Smagene på Ghost Whey er velovervejede, og fokus under fremstillingen ligger netop på smagene, hvilket mærkes, da de er meget velsmagende. Du finder Ghost 100% Whey HER.

 

Hvorfor skal jeg vælge kosttilskud fra Ghost?

Ghost er et relativt nyt, innovativt brand med flere unikke produkter. Hvis du vil prøve et nyt brand og opleve nye smagsoplevelser i kombination med effektive kosttilskud, er Ghost bestemt et brand for dig! De fremstiller klassiske kosttilskud som valleprotein, Pre Workout og aminosyrer, men med et innovativt twist. Mange af smagene på Ghosts produkter har du sandsynligvis aldrig hørt om før inden for kosttilskud, og du vil blive overrasket over, hvor godt de smager. Derudover er alle produkter fremstillet af høj kvalitet råvarer og ingredienser, der skjules intet. Prøv kosttilskud fra Ghost og mærk forskellen!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk