HealthyCo - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

HealthyCo

HealthyCo er et svensk mærke, der siden 2009 har udviklet fødevarer og dagligvarer. De er mest kendt for deres proteinella, der findes i flere forskellige smagsvarianter. Ved at producere velsmagende produkter til gode priser har HealthyCo virkelig haft succes på markedet. Udover proteinella har HealthyCo også udviklet produkter som proteinbars, jordnøddesmør og syltetøj. I dag kan du finde deres produkter både i lokale supermarkeder og hos os på Tillskottsbolaget.
Sorter efter
HealthyCo Proteinella, 400 g
Proteinella fra Healthyco er et sundere alternativ til almindelig nøddecreme, da den er berig...
54 DKK
HealthyCo Proteinella, 200 g
Proteinella fra Healthyco er et sundere alternativ til almindelig nøddecreme, da den er berig...
39 DKK
20 x HealthyCo Proteinella Protein Bar, 35 g
27
Få en hel kasse af den superlækre proteinbar fra HealthCo med smag af Proteinella. Perfe...
219 DKK (299 DKK)
HealthyCo Proteinella Protein Bar, 35 g
Superlækker proteinbar fra HealthCo med smag af Proteinella. Perfekt når suget efter nog...
15 DKK


Køb HealthyCo hos Tillskottsbolaget
Hvor, hvornår og hvordan blev HealthyCo grundlagt?
Bag mærket HealthyCo finder vi virksomheden First Class Brands (FCB). FCB blev grundlagt i 2009 i Lund, i det sydlige Sverige, og er en virksomhed i konstant udvikling og vækst. Udover HealthyCo står virksomheden også bag mærker som Aloes, Pro Brands og Wolverine. Fælles for disse mærker er, at de alle fokuserer på funktionelle produkter.

Forretningsidéen bag FCB og deres mærke HealthyCo er at "identificere produkter/ produktkategorier, der viser en positiv tendens med en kraftig vækstpotentiale blandt få, men stærke aktører. Gennem denne tilgang kan FCB udvikle de 'rigtige' produkter og skabe et alternativ til en 'bestseller', med bedre smag, mere salgbart design og en bedre pris" - First Class Brands Of Sweden.

HealthyCo, ligesom flere af FCBs mærker, er blevet grundlagt ud fra grundlæggernes egne interesser, herunder sundhed og ernæring. Selv i dag drives virksomheden af grundlæggerne, der stadig arbejder på et lille kontor i Lund. Her håndteres både produktudvikling, markedsføring og crossfit-træning.

Hvad er HealthyCo's vision?
Mærkets vision har været tydelig siden starten; de ønsker at gøre verden til et sundere sted. HealthyCo ønsker at gøre det nemt for alle at træffe kloge, bevidste valg og føre en sund livsstil. Hvordan gør de det? Jo. Ved at udfordre de største mærker i fødevareindustrien med kvalitetsprodukter til overkommelige priser, der alle er fri for både sukker og palmeolie. HealthyCo ønsker at gøre deres produkter til det naturlige valg for alle, der ønsker at træffe bevidste valg og føre en sund livsstil.

Hvad indeholder HealthyCo's produkter?
Som tidligere nævnt har HealthyCo's produkter en fællesnævner - de er alle helt uden tilsat sukker! HealthyCo mener, at vi i dagens samfund indtager alt for meget sukker, hvilket styrkes af mange sundhedseksperternes undersøgelser. Her har mærket taget et tydeligt standpunkt imod sukkerindustrien og udviklet produkter, der er helt uden tilsat sukker.

Hvad indeholder produkterne i stedet for sukker? Jo, sødemidler. Smagene i produkterne stammer ofte naturligt fra ingredienserne i produkterne, men for at få smagene til 100%, har de valgt at tilføje naturlige sødemidler. De sødemidler, de bruger i blandt andet deres proteinbarer og proteinella, er Stevia, Maltitol, Erythritol og Inulin.

 

Yderligere en ingrediens, som HealthyCo har valgt at udelukke helt fra deres sunde produkter, er palmeolie. For HealthyCo går en sundere livsstil og planeten hånd i hånd. Derfor har mærket valgt at tage stilling også i denne sag, noget der er blevet meget værdsat af deres kunder og forbrugere.

 

HealthyCo Proteinella

En af HealthyCo's absolut mest populære produkter er deres Proteinella. Det er en nøddecreme, der fås i flere forskellige smagsvarianter, og som alle smager utrolig godt. Denne Proteinella er et glimrende alternativ til almindelig traditionel nøddecreme, der indeholder både store mæng

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk