Iron Gym - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Iron Gym

Iron Gym er et brand, der har specialiseret sig i træningsudstyr, især udstyr til hjemmetræning. Deres produkter er unikke og utroligt effektive. Mange gange endda mere effektive end maskiner, tilbehør eller redskaber, du finder i et fitnesscenter. Takket være produkterne fra Iron Gym kan du gøre din hjemmetræning mere effektiv, sjov og alsidig. Hvis du vil tage din hjemmetræning til det næste niveau, har Iron Gym produkterne til dig!
Sorter efter
Iron Gym X-Trainer
X-Trainer er et alsidigt og kompakt træningsredskab, der er meget effektivt til at styrke hel...
351 DKK
Kb!
Info
Iron Gym Trigger Point Roller
Iron Gym Trigger Point Roller er et effektivt værktøj til gavnlig selvmassage. Forbedrer...
309 DKK
Iron Gym Adjustable Tube Trainer
Iron Gym® Justerbar Tube Trainer - fremstillet af premiumkvalitet og designet til langvarig o...
260 DKK
Iron Gym Essential Exercise Ball 55 cm and Pump
Essential Exercise Ball 55cm and Pump fra Iron Gym® er et fremragende træningsredskab ti...
175 DKK


Køb Iron Gym hos Tillskottsbolaget

Hvornår, hvor og hvordan blev Iron Gym grundlagt?

Firmaet blev grundlagt tilbage i 2008 i USA. Men siden da har de udvidet internationalt og er på bare nogle få år blevet en utroligt succesfuld virksomhed inden for træningsudstyr. I dag er Iron Gym det naturlige valg for mange og et brand, der henvender sig til ALLE. Iron Gyms produkter kan bruges af både begyndere og atleter, unge og gamle, kvinder og mænd osv.

 

Hvad var Iron Gyms første produkt?

Det første træningstilbehør, som Iron Gym lancerede, var deres Pull Up Bar. Dette er en stang, du nemt monterer i en dørkarm. Derefter kan du udføre øvelser som pull-ups og chins uden at skulle tage til et fitnesscenter. Iron Gyms Pull Up Bar er siden lanceringen blevet solgt i over 30.000.000 eksemplarer verden over.

 

Iron Gym Adjustable Tube Trainer

En af Iron Gyms mest populære produkter er deres Tube Trainer. Dette er et let og kompakt tilbehør, der giver dig utallige træningsmuligheder. Uanset om dit mål er at tabe vægt, tone dine muskler, strække ud, genoptræne eller andet, er Iron Gym Tube Trainer et fantastisk redskab. Produktet er designet i premiumkvalitet og lavet til langvarig og intensiv brug. Eksempler på øvelser, du kan udføre med tilbehøret, inkluderer biceps curls, side løft, lat træk med mere. Du finder Iron Gym Adjustable Tube Trainer HER.

 

Hvad kendetegner produkter fra Iron Gym?
Man kan spørge sig selv, hvad der gør tilbehøret fra Iron Gym så populært og eftertragtet. Hvad kendetegner egentlig træningstilbehøret fra Iron Gym? Designet på brandets tilbehør er stilrent, enkelt og tiltalende. Med dette rå design har de formået at tiltrække både kvindelige og mandlige kunder. Endnu en ting, der kendetegner tilbehøret fra Iron Gym, er funktionalitet og enkelhed. Deres tilbehør er alt andet end komplicerede og svære at bruge. Faktisk kan næsten alle håndtere tilbehøret! Iron Gyms produkter kan bruges af både begyndere og atleter, unge og gamle, kvinder og mænd osv. Der er noget for alle.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk