Kb Detox hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Detox

Detox står for afgiftning og indebærer at du på den ene eller anden måde renser kroppen for affaldsstoffer, dette for øget velvære. Her har vi samlet produkter, der på en eller anden måde har en "detox-effekt". For eksempel dem, der fremmer en velfungerende lever, er vanddrivende og hjælper dig derfor med at slippe af med overskydende væske i kroppen, men også komplekse detox-produkter, der har en bred vifte af sundhedsmæssige fordele. Køb dine kosttilskud til detox og øget velvære hos os på Tillskottsbolaget!

Sorter efter
Scitec Water Cut, 100 caps
Kraftfuldt og utroligt populært vanddrivende kosttilskud fra Scitec Nutrition! Indeholder bla...
196 DKK
Kb!
Info
Prime Nutrition Slim Detox, 230 g
20
Slim Detox fra Prime Nutrition er et innovativt kosttilskud med smarte og gennemtænkte kombin...
156 DKK (196 DKK)
Scitec Nutrition Mega MSM, 100 caps
MSM-kosttilskud fra Scitec Nutrition, der indeholder 100% metylsulfonylmetan (MSM), hele 2400 mg p...
117 DKK
SOLID Nutrition Detox, 360 g
49
DETOX er et ekstremt hjdoseret detox-produkt, der kun indeholder nje udvalgte ingredienser af ab...
141 DKK (274 DKK)
Redcon1 Waterboard, 30 tabs
Kraftigt produkt i kategorien hydreringstilskud fra Redcon1! Perfekt til dig, der konkurrerer i fi...
384 DKK
Sportlab Maximum Drain 50 caps
Maximum Drain er et populært og effektivt kosttilskud i kategorien diuretika fra Sportlab.
101 DKK
Kb!
Info
Star Nutrition Ultimate MSM, 90 caps
Ultimate MSM Caps er et hjkvalitets MSM-supplement fra Star Nutrition. Beriget med C-vitamin, som...
70 DKK
Kb!
Info
Elit Nutrition Liver Pro, 90 tabs
Liver Pro er et kosttilskud fra Elit Nutrition, som indeholder 8 aktive ingredienser, herunder NAC...
156 DKK
Kb!
Info
2 x SOLID Nutrition Detox, 360 g
50
DETOX er et utroligt højdoseret detox-produkt, der kun indeholder nøje udvalgte ingredie...
274 DKK (549 DKK)
4 x SOLID Nutrition Detox, 360 g
49
DETOX er et ekstremt højdoseret detox-produkt, der kun indeholder nøje udvalgte ingredie...
563 DKK (1097 DKK)
Fairing DRY, 90 caps
Populært væskeudrivende kosttilskud fra Fairing.
211 DKK
Kb!
Info

Hvad er en detox?

Ordet detox står for afgiftning. En detox kan udføres på flere forskellige måder, men betydningen er grundlæggende den samme, selvom der findes flere forskellige variationer. Mere specifikt indebærer det at fjerne affaldsstoffer fra kroppen og dermed øge velværet. En sådan "kur" kan få dig til at føle dig mere energisk, lette eventuelle maveproblemer, forbedre din hud og immunforsvar. Alt dette opnås ved at rense kroppen for såkaldte affaldsstoffer på den ene eller anden måde.
Der er som sagt mange forskellige måder at udføre en detox på, men det er vigtigt at huske, at du ikke behøver at leve af sellerijuice i 2 uger eller drikke en bestemt te hver morgen for at opnå effekt. Bare ved at undgå visse fødevarer/produkter eller begynde at bruge et bestemt produkt kan du på en sund måde rense din krop indefra.

Hvad skal man spise under en detox?

I høj grad handler en sådan kur om mad. Generelt handler det om at spise let fordøjelig og rensende mad for at give kroppen en pause. Du kan nyde bælgfrugter, bær, frugt, frø, grøntsager, nødder og rodfrugter. Alle disse fødevarer er rige på antioxidanter, har en høj næringsværdi og er også rige på fibre. Fiberholdig mad er ekstremt vigtigt, ikke mindst for at føle sig mæt i lang tid og have en afbalanceret tarmfunktion. Hvad skal man undgå at spise? Jo, du bør i videst muligt omfang forsøge at undgå alkohol, rødt kød, mejeri- og kornprodukter samt hvidt sukker.
Men det handler ikke kun om råvarerne.. tilberedningen er mindst lige så vigtig her. Prøv at tænke på altid at tilberede maden omhyggeligt og med så rene produkter som muligt. Tilbered også maden så lidt som muligt, da kraftig opvarmning kan påvirke næringsindholdet i ingredienserne.
Hvor ofte skal man spise under en detox? Generelt gælder det at spise lidt og ofte i stedet for et fåtal større måltider i løbet af dagen. Smoothies og grønne drikkevarer kan med fordel udgøre dine mellemmåltider under og efter kuren. Grønne drikkevarer er særligt rige på antioxidanter og energi, hvilket hjælper med at holde blodsukkeret på et stabilt niveau.
Prøv også at drikke meget vand og skift gerne kaffe og almindelig te ud med urtete, som fremmer fordøjelsen.

Kan man tabe sig ved en detox?

Fordelene og virkningerne af en detox-kur er mange. Selvom der findes et væld af variationer af disse, er der ingen forskning, der bekræfter, at det er muligt at rense kroppen for toksiner gennem en sådan kur, eller at det fører til bedre sundhed eller mere energi.
Men hvis du ønsker at lave en livsstilsændring, starte med sundere kostvaner og tabe dig, kan en rensning i en begrænset periode være en god start på sådan en rejse. Du kan kickstarte vægttabet med en detox-kur med f.eks. frugtsmoothies og grønne drikkevarer, og derefter skifte til fast føde tilberedt med rene, gerne økologiske, fødevarer. Jo strengere detox-kur du følger, desto færre kalorier indtager du, og jo mere taber du i vægt.
Det vigtige at huske, hvis du kickstarter vægttabet på denne måde, er at ændre dine kostvaner efter kuren, ellers vil du hurtigt tage de tabte kilo på igen. Men det kan som sagt være en god start på en livsstilsændring og kan hjælpe med at stabilisere dit blodsukker, inden du vender tilbage til fast føde igen.

Hvad skal man drikke for at rense kroppen?

At rense kroppen kan indebære flere forskellige ting, men oftest sigter man mod at fjerne toksiner (giftstoffer) fra kroppen; stoffer, som vi dagligt indtager, akkumuleres i vores krop og forhindrer den i at fungere korrekt. For at fjerne disse stoffer kan man justere sin kost. Det er almindeligt at udelukke alkohol, gluten, laktose og konserveringsmidler i en periode. Nogle vælger at gå et skridt videre og udelukker (i en begrænset periode) fast føde og lever derfor på juice. Smoothies og grønne drikkevarer kan med fordel udgøre dine mellemmåltider både under og efter detoxen. Grønne drikkevarer er særligt rige på antioxidanter og energi, hvilket hjælper med at holde blodsukkeret stabilt.
Drik masser af vand, og skift gerne kaffe og almindelig te ud med urtete, der fremmer fordøjelsen.
Hvad du skal tænke på, hvis du vil rense din krop for giftstoffer, er at spise ren, lokal og økologisk, gerne vegansk mad.

Hvad gør detox tabletter?

En detox kan udføres på mange forskellige måder. Nogle vælger at lave en naturlig, egen detox og udelukker kun nogle fødevarer, tilføjer nogle og holder op med at drikke alkohol, for eksempel. Derefter er der dem, der vælger at gøre en mere ekstrem detox i en betydeligt kortere periode og ofte i kombination med en eller flere kosttilskud. På dagens marked for kosttilskud er der et væld af produkter, der på en eller anden måde hævder at have en afgiftende, rensende effekt.
Disse kosttilskud fungerer alle forskelligt, men fælles for dem er, at de ofte renser kroppen, booster immunforsvaret og tarmfloraen. Et sådant produkt indeholder derfor mange gange flere forskellige stoffer, der på forskellige måder hjælper med at booste din sundhed. Eksempler på almindelige ingredienser inkluderer Chlorella-ekstrakt, C-vitamin og Acetyl-L-Carnitin. Forskellige former for ekstrakter som mælkebøtteekstrakt, marietidselfrøekstrakt med mere er også almindelige.
Hvad gør disse kosttilskud så? Jo, de booster og renser din krop indefra. Det produktet gør, er at rense din krop for toksiner. Toksiner er et andet ord for giftstoffer, der produceres af organismer og celler. Sådanne toksiner findes i både kød- og mejeriprodukter såvel som grøntsager og fisk og skaldyr. Alle de giftstoffer, som vi dagligt indtager gennem kosten, luftforurening, hygiejneprodukter eller rengøringsmidler, kan ophobes i kroppen og forhindre, at kroppen fungerer som den skal.

Er det farligt med detox?

At udføre en detox, dvs. at rense din krop for toksiner, er ikke farligt. Det vigtige at huske er, at du holder dig til en afbalanceret og normal detox og ikke har nogen akutte eller kroniske sygdomme at tage hensyn til. Hvis du derimod vælger en ekstrem detox-kur og kombinerer den med for eksempel tarmskylning, kan det have den modsatte effekt af det, du havde til hensigt. I dette tilfælde kan tarmskylningen påvirke tarmens funktioner så meget, at det kan føre til alvorlige sundhedsproblemer.

Hvad skal man undgå ved detox?

Formålet med en detox er at rense kroppen for toksiner, bidrage til en bedre generel tilstand og reducere kropsvægten. En del af formålet med en sådan kur er at udelukke fødevarer og drikkevarer, der ikke er gode for dig, og i stedet vælge naturlig og sund mad, der er fyldt med næringsstoffer. Alt dette for at rense din krop for affaldsstoffer, forbedre din generelle sundhed og tabe dig. Dette er absolut noget positivt at gøre, og noget du relativt nemt kan gøre uden nødvendigvis at følge en streng diæt eller lignende.
Fyld dit køleskab og dit skab med bær, frugt, grøntsager og anden sund mad, og fjern mad, der indeholder raffinerede ingredienser, palmeolie, transfedt, margarine og hurtige kulhydrater. Prøv også at undgå alkohol, rødt kød, mejeriprodukter og kornprodukter samt hvidt sukker. Hvis du reducerer eller stopper alkoholforbruget, som jo er en gift, renser du din krop på en positiv og sund måde.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk