Krongg - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier
Kronæg - Ærligt Talt
Kronæg har solgt æg i Sverige siden begyndelsen af 1930'erne og er stadig en af de førende virksomheder inden for ægsektoren i landet. I 2017 lancerede Kronæg Ærligt Talt; en serie produkter, der alle indeholder æg fra Kronæg's svenske fritgående høns. Flertallet af deres produkter er laktosefrie, og alle er baseret på æg fra Kronæg. At fremstille kosttilskud baseret på æg er noget nyt, men utroligt smart, både for miljøet og kroppen. Ærligt Talt's produkter er alle produceret i Sverige, indeholder så få ingredienser som muligt og i vid udstrækning svenske ingredienser. Køb produkter fra Kronægs Ærligt Talt-serie hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
Heltrligt ggvitepulver, 400 g
Et unikt proteinpulver fra HeltÆrligt, der er baseret helt på svensk æggehvide fra ...
141 DKK
Heltrligt Helegspulver, 750 g
En unik gainer/genopretningsdrik fra HeltÆrligt, der er baseret helt på svenske æg!...
188 DKK


Køb Kronæg - Ærligt Talt hos Tillskottsbolaget
Hvor, hvornår og hvordan blev Kronæg grundlagt?
Kronæg har været til stede på den svenske marked siden 1932, men der er sket meget siden da, og det stopper ikke her. For eksempel lancerede Kronæg i 2017 deres nye brand, Heltærligt.

 

Historien om, hvordan Heltærligt blev grundlagt, er ret unik. Heltærligt blev faktisk grundlagt primært med fokus på de ældre. Spiseproblemer og underernæring er nemlig en af de største udfordringer inden for ældrepleje. Mange ældre får ikke tilstrækkelig energi og protein, ofte på grund af nedsat appetit. Dette blev bemærket af Kronæg, og grundlaget for Heltærligt blev lagt. Ernæringsrådgivere, diætister og organisationen Kost & Ernæring gav grønt lys til det innovative brand, og produkterne blev lanceret. Siden da er der blevet tilføjet flere produkter til Heltærligt-familien, og flere er på vej.

 

Hvordan fremstiller man kosttilskud baseret på æg?
Mange undrer sig måske over, hvordan det egentlig foregår, når Heltærligt producerer deres kosttilskud baseret på æg. Jo, det sker gennem en produktionsproces, hvor ægget tørres med varm luft, helt uden konserveringsmidler. Efter tørring forbliver der et tørt ægpulver med samme høje næringsindhold som før tørring. Ægpulveret er smagsneutralt og kan bruges på utallige måder.

Hvad er de mest populære produkter fra Kronæg?
Kronæg's sortiment ændrer sig hele tiden, og der tilføjes regelmæssigt nye produkter. Dog er der nogle produkter, der mere eller mindre altid har været populære:

  1. Heltærligt Æggehvidepulver
    En af de mest populære produkter fra Heltærligt er deres æggehvidepulver! Æggehvidepulveret er baseret på 100% svensk æggehvide fra Kronæg's æg. Dette kosttilskud kan hjælpe dig med naturligt at øge dit proteinindtag og dermed lettere opbygge muskler og fremskynde restitutionen efter hård træning. Ud over at bestå af op til 79% svensk æggehvideprotein er det også fuldstændigt laktosefrit og derfor et perfekt alternativ for dig, der er laktoseintolerant eller har en følsom mave. Du finder Heltærligt Æggehvidepulver HER.

  2. Heltærligt Helægspulver
    Også Heltærligts Helægspulver er meget populært! I modsætning til deres æggehvidepulver indeholder dette hele æg, dvs. både æggehvide og æggeblomme! Derudover er der tilsat hurtige kulhydrater for at øge kalorieindholdet lidt og hjælpe dig med at bygge muskler og restituere hurtigt efter dine træningspas! Det er laktosefrit og fås i flere forskellige lækre smagsvarianter. Ønsker du en neutral smag, findes det også. Du finder Heltærligt Helægspulver HER.

  3. Heltærligt Proteinbar
    Endnu et populært produkt fra Heltærligt er deres proteinbarer! Ligesom resten af Heltærligts produkter er deres proteinbarer lavet på svenske æg. Den er produceret i Sverige, indeholder ikke tilsat sukker og har desuden en proteinandel på hele 30%, takket være de proteinrige æg kombineret med valleproteinisolat. Heltærligt mener, at det skal være nemt at få den rette mængde protein og ernæring hver dag, derfor udviklede de denne lækre, proteinrige og velsmagende proteinbar. Perfekt at indtage før eller efter træningen, som en snack eller endda som et alternativ til slik? Du finder Heltærligt Proteinbar HER.

 

Hvordan ser fremtiden ud for Kronæg og Heltærligt?
Siden starten i 2017 er målgruppen blevet udvidet, og Heltærligt henvender sig ikke kun til de ældre, men også til dem, der træner. Der er flere undersøgelser, der viser, at hvis man træner hårdt og indtager ekstra protein, øger man muskelmassen mere end hvis man ikke indtager ekstra protein. Derfor har Heltærligt valgt at udvide sin målgruppe til dem, der træner og ønsker at øge deres proteinindtag. Med Kronæg's Heltærligt produkter kan man erstatte det traditionelle mælkeprotein med klimavenligt, høj kvalitet og velsmagende æggeprotein. Fremtiden for både æg, Kronæg og Heltærligt ser lys ud, og mulighederne for brandet for at etablere sig yderligere er meget store!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk