Lohilo - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Lohilo

LOHILO er et svensk brand, der i mange år har leveret alt fra kosttilskud og drikkevarer til proteinbarer og is. De har deres rødder i Växjö, men deres produkter finder du overalt i Sverige, Norden og Europa! LOHILO er især kendt for deres is, der er fyldt med protein og har virkelig gode smage. Mærkets sortiment udvides løbende, og der kommer regelmæssigt nye spændende produkter. Du finder LOHILO hos os på Tillskottsbolaget!


Køb Lohilo hos Tillskottsbolaget

Hvornår, hvor og hvordan blev LOHILO grundlagt?

LOHILO blev grundlagt allerede i 1979, dengang som Alvestaglass AB. De åbnede en lille isfabrik i Alvesta, hvor de producerede is i store mængder. I 2009 købte Richard Hertvig og Dan Isaksson virksomheden, flyttede den til Växjö og fortsatte isproduktionen under navnet Alvestaglass. I 2013 lancerede de en ny mærkevare i virksomheden, nemlig LOHILO. Mærket voksede hurtigt, og nye produkter blev udviklet regelmæssigt. Med et bredere sortiment, øget efterspørgsel og god salg ændrede de navnet på virksomheden fra Alvestaglass AB til Lohilo Foods AB. I dag finder vi adskillige mærker i virksomheden, hvor Lohilo er en topmærke.

 

I dag (2021) ligger deres isfabrik stadig i Växjö. Hvorfor? For at opretholde den lokalproducerede aspekt og fordi det er vigtigt for dem at fortsætte med at drive deres egen fabrik, på trods af dens vækst. Udover fabrikkerne i Växjö har de i øjeblikket 7 lokale lagre, leverer produkter til 1500 butikker og har et gigantisk kontor på hele 8000m2.

 

Hvad står navnet LOHILO for?

Navnet LOHILO blev fastlagt i 2013 af grundlæggerne Richard Hertvig og Dan Isaksson. Det står for LO - carbs, HI - function, LO - addictives.

Hvordan er kvaliteten af produkterne fra LOHILO?

Noget, der er ekstremt vigtigt for LOHILO, er kvalitet. De lægger stor vægt på dette og har høje ambitioner for alle deres produkter. De arbejder konstant med at sikre den bedst mulige kvalitet i alle deres produkter. Når du vælger LOHILO, kan du være sikker på, at du får produkter af absolut højeste kvalitet.

Hvad er de mest populære produkter fra LOHILO?

LOHILOS sortiment ændrer sig konstant, og der tilføjes regelmæssigt nye produkter og smagsvarianter. Dog er der nogle produkter, der mere eller mindre altid har været populære:

LOHILO Protein Powder

LOHILOS proteinpulver er et af deres absolut mest populære produkter! Hvorfor? Dels fordi det har en utrolig høj kvalitet, er prisvenligt og nemt at bruge. Men måske frem for alt fordi det smager virkelig godt! Nogle af smagsvarianterne inkluderer Dåmn good, Vanilla & White Chocolate Raspberry. De indeholder hele 21 g protein og kun 115 kcal pr. portion. Det er det perfekte proteinpulver for dig, der ønsker at opbygge muskler og nyde noget lækkert at drikke! Du finder LOHILO Protein Powder HER.LOHILO Shape

Endnu en af LOHILOS mest populære produkter er deres Shape. Shape er en måltidserstatning, som du kan bruge på flere forskellige måder. Du kan for eksempel erstatte et af dine hovedmåltider for at tabe dig eller bruge det som et næringsrigt og mættende mellemmåltid! Mulighederne er mange, og smagene er utrolige! Shape er rig på vitaminer og mineraler, men også protein og fedtsyrer. Du finder LOHILO Shape HER.LOHILO Collagen Powder

Også Collagen Powder er en af LOHILOS bedst sælgende produkter! Det er et kollagenpulver, der består af kollagen, som er et protein, der findes i al vores bindevæv, som hud og negle. Ved at tilføre kollagen som kosttilskud styrker du dit hår, hud og negle, men også ledene. Fordelen ved dette kollagenpulver fra LOHILO er smagen! Der er flere smagsvarianter at vælge imellem, herunder Raspberry og Elderflower Lemon. Du finder LOHILO Collagen Powder HER.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk