MetalShake By Sweden - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Metalshake By Sweden

Metalshake By Sweden er et mærke, der i 2016 introducerede en shaker i stål. I modsætning til flertallet af shakers på markedet er denne lavet af rustfrit stål og ikke plastik, som ellers er det mest almindelige materiale til shakers. Siden lanceringen i 2016 har Metalshake By Sweden gennemgået mange ændringer, herunder udviklingen af shakeren til i dag ikke kun at fungere som en shaker, men også være meget velegnet til at holde drikkevarer kolde eller varme. De har også udvidet deres sortiment og for eksempel lanceret en taske, der er perfekt til madpakker! Køb Metalshake By Swedens multifunktionelle stålshaker hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
Metalshake Mini Meal Prep Bag
En kletaske specielt designet til dig, der nsker at tage mad med p farten! Perfekt til dig, der...
387 DKK
Kb!
Info
MetalShake, 600 ml
Metalshake er en holdbar, praktisk og flot shaker - i metal! Takket vre metallet holdes din drik ...
246 DKK
Metalshake, 900 ml
Metalshake er en holdbar, praktisk og flot shaker - i metal! Takket vre metallet holdes din drik ...
246 DKK


Køb Metalshake By Sweden hos Tillskottsbolaget
Hvordan fungerer shakeren fra Metalshake By Sweden?

Metalshake fra Metalshake By Sweden fås i to størrelser, 900 ml (du finder den HER) og 600 ml (du finder den HER). Metalshake 600 ml består af hele 6 forskellige komponenter; tætsluttende låg, net, hovedbeholder, isblok og to ekstra beholdere. I denne kan du placere isblokken i den øverste lomme for at holde din drik kold, opbevare kosttilskud som proteinpulver og vitaminer/mineraler eller nøgler, smykker eller andet i de ekstra beholdere. Metalshake 900 ml består af lidt færre komponenter, 3 stk. Tætsluttende låg, net og hovedbeholder!

 

Hvad er Metalshake By Swedens vision?

Da Metalshake By Sweden blev grundlagt i 2016, var deres ambition at skabe et mere bæredygtigt alternativ til vores klassiske plastshakers. Lige fra begyndelsen har grundlæggerne bag Metalshake By Sweden ønsket at gøre en forskel og bekæmpe brug-og-smid-væk-kulturen, hvor man køber en plastikshaker, en termokande og en køletaske, bruger dem indtil de slides op og køber derefter tre nye. De udviklede derfor en plastfri shaker med alle de førnævnte funktioner! Gennem en multifunktionel shaker med unik design og enestående kvalitet ønsker Metalshake By Sweden at tilbyde et produkt, der ikke kun giver mening i mange år, men også i forskellige sammenhænge. Uanset om du skal til stranden og vil have koldt vand med, skal til fitnesscenteret og blande din proteinshake eller skal ud i skoven og have varm kakao med; Metalshake By Swedens metalshaker er det oplagte valg!

 

Hvorfor skal jeg vælge en Metalshake fra Metalshake By Sweden?

Er du træt af at have både en shaker, en køletaske og en termokande med dig? Er du træt af at smide plastikshakers ud, fordi de lugter, går i stykker eller lækker? Går du op i miljøet, funktion og design? Så er en Metalshake fra Metalshake By Sweden den perfekte shaker for dig! En shaker i rustfrit stål, der er af høj kvalitet, har flere forskellige funktioner og muligheder og samtidig har en god pris. Prøv en shaker fra Metalshake By Sweden og mærk forskellen i din hverdag!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk