Naughty Boy - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier
Naughty Boy

Naughty Boy er et britisk brand, der ønsker at inspirere, guide og motivere alle inden for træningsbranchen. "Det betyder ikke noget, hvor du kommer fra, hvor du har været, eller hvilke fejl du har begået. Lad ikke din fortid definere din fremtid," er deres motto. Naughty Boy har et bredt udvalg af kosttilskud, der spænder fra pre-workouts og turkesterone til grønpulverblandinger og proteinpulver, men deres ekspertise ligger i præstationsfremmende produkter, der giver pump, energi, fokus og styrke! Du finder kosttilskud fra Naughty Boy hos os på Tillskottsbolaget!


Sorter efter
Naughty Boy Whey 100, 1000 g
Whey 100 fra Naughty Boy indeholder en unik kombination af valleproteinisolat, valleproteinkoncent...
392 DKK
Naughty Boy SickPump, 390 g
SickPump er en stimfri PWO fra Naughty Boy. SickPump indeholder ni forskellige ingredienser, alle ...
392 DKK
Naughty Boy Cream of Rice, 2000 g
Denne cream of rice fra Naughty Boy giver dig en velsmagende risgrød med cremet konsistens og...
235 DKK
Naughty Boy Illmatic EAA, 450 g
33
Illmatic®; EAA indeholder hele 7 gram vegansk BCAA i forholdet 2:1:1, 10 gram EAA og desuden ...
235 DKK (353 DKK)
Naughty Boy Illmatic BCAA, 390 g
43
BCAA i forholdet 2:1:1. Indeholder også Velositol®; & Astragin®;! Et aminosyre ...
156 DKK (274 DKK)
Naughty Boy Rawz Act, 360 g
34
Et smagsløst kosttilskud, der består af en kombination af Aquamin®;, Cocomineral...
156 DKK (235 DKK)
Naughty Boy Illmatic Intra, 420 g
ILLMATIC®; INTRA er en avanceret intra-workout formel designet til at hjælpe dig med at ...
471 DKK
Hvornår, hvor og hvordan blev Naughty Boy grundlagt?
Naughty Boy blev grundlagt i Storbritannien i 2019 af Clint Leigh. På trods af at det er et relativt ungt brand, har de allerede opnået anerkendelse og etableret sig i store dele af Europa.
I både 2020 og 2021 blev Naughty Boy tildelt "International Brand Of The Year" af Stack3d. Imponerende, da de som tidligere nævnt startede i 2019! Prisen tildeles til det brand, der har leveret nyskabende, innovative og effektive kosttilskud i det forgangne år. En eftertragtet pris med andre ord!


Hvordan er kvaliteten af produkterne fra Naughty Boy?
Alle produkter fra Naughty Boy er fremstillet i en topmoderne produktionsfacilitet for at sikre den højeste kvalitet! Hvis du ønsker høj kvalitet, innovation og effektive kosttilskud, er Naughty Boy helt sikkert brandet for dig!


Hvad er de mest populære produkter fra Naughty Boy?
Naughty Boys sortiment ændrer sig løbende, og der tilføjes jævnligt nye produkter. Dog er der nogle kosttilskud, der altid har været populære:
  1. Naughty Boy Turkesterone
    The Turk fra Naughty Boy er et højdoseret turkesterone-tilskud, der indeholder 500 mg turkesterone pr. daglig dosis. Derudover er det forstærket med Bioperine®. Turkesterone er en ecdysteroid, en steroid der findes i planter. Forskellen mellem denne steroid og anabolske steroider er, at turkesterone er helt naturlig og selvfølgelig også lovlig, i modsætning til anabolske steroider, der både er ulovlige og har en række bivirkninger. Bioperine® er tilsat for at maksimere optagelsen af den aktive ingrediens turkesterone! Du finder Naughty Boy Turkesterone HER.

  2. Naughty Boy SickPump
    SickPump er en PWO (pre-workout) fra Naughty Boy, der giver dig en sindssyg pump og tryk i musklerne under hele træningspasset! SickPump indeholder ni forskellige ingredienser, alle doseret i de anbefalede kliniske doser. Sammen arbejder de alle for at optimere din præstation i fitnesscenteret. SICKPUMP™-formlen indeholder tre patenterede ingredienser VASO6, NITROSIGINE og GLYCERSIZE, og disse tre ingredienser er nogle af de mest spændende ingredienser i branchen og er alle understøttet af kliniske undersøgelser. Du finder Naughty Boy SickPump HER.

  3. Naughty Boy Illmatic intra
    Illmatic Intra er en avanceret, innovativ og høj kvalitet intra-workout fra Naughty Boy, der fremmer muskelvækst, øger styrken og maksimerer restitutionen. Illmatic Intra indeholder blandt andet Velositol®, Creatine MagnaPower®, Senactiv® og AstraGin®. Forskning har vist, at hvis du tilføjer to gram Velositol® til seks gram valleprotein, kan det øge muskelproteinsyntesen med 48% sammenlignet med en stigning på 24% med kun seks gram protein. Du finder Naughty Boy Illmatic Intra HER.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk