Nicks - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Nick's
Nick's er et svensk brand, der ser glæde i alt og mener, at livet skal være fyldt med netop det; glæde! Med denne grundlæggende filosofi tilbyder de lækkerier, der smager godt OG er sunde for dig. Nick's produkter indeholder hverken hvede, sukker eller palmeolie, men smager alligevel fantastisk! De tilbyder alt fra stevia-dråber og sirup til "sukker" og andre former for sødemidler. Erstat det klassiske almindelige sukker med Nick's velsmagende og sunde alternativer. Du finder Nick's hos os på Tillskottsbolaget!

Sorter efter
Nicks Steviadroppar, 50 ml
Steviadråber for at søde din kaffe, kvark eller måske bagværk, helt uden sukke...
46 DKK
Nicks Fiber Syrup, 300 g
Fiber sirup er en sukkerfri og kaloriefattig måde at søde både bagværk og madr...
54 DKK
Nicks Use Like Sugar, 300 g
Som navnet antyder er Nicks Use Like Sugar en sødemiddel, der både smager og bruges pr&#...
46 DKK


Køb Nick's hos Tillskottsbolaget
Hvordan blev Nick's grundlagt?

Nick's blev grundlagt, da svenskeren Niclas "Nick" Luthman, grundlæggeren af ​​brandet, var på vej ned i et hul. Ikke bogstaveligt talt, men indeni. Nick havde smerter i kroppen og var på vej til at blive diagnosticeret med diabetes. Da Nick besluttede at udelukke sukker og tomme kulhydrater fra sin kost, forbedrede hans værdier og velbefindende sig straks. Et sted her voksede en interesse for sundhed op hos Nick, og han begyndte at dykke ned i videnskaben om emnet. På et tidspunkt indså Nick også, hvad han nu savnede med sine tidligere kostvaner... Han savnede at kunne tage en bid chokolade, drikke en sodavand eller spise pasta. Nick blev besat af tanken om at kunne spise, hvad han engang havde gjort, men ønskede ikke at opgive sin nye sunde livsstil. Han indså derefter, at der måtte være flere end ham, der ønskede at spise godt, men også føle sig godt, og ideen til Nick's blev født.

 

Hvad er Nick's vision?

Nick's vision og drøm er, og har altid været, at skabe produkter, der giver en smagsoplevelse fyldt med glæde, baseret på ingredienser, der glæder din krop. Det skal være sjovt og lækkert at spise sundt, absolut ikke kedeligt! Nick's vision er at ændre spisevaner, når det kommer til livets glæder, og skabe sunde produkter uden både sukker og tomme kalorier, uden at gå på kompromis med smag, indhold eller konsistens.

 

Hvad er de mest populære produkter fra Nick's?

1. Steviadråber
Steviadråber er en form for sødemiddel, der kun indeholder destilleret vand, sødemiddel og C-vitamin. Ved at tilsætte så lidt som fem dråber Nick's steviadråber har du sødet din drik, bagværk, smoothie osv. helt uden sukker og kalorier! De fås i flere forskellige smagsvarianter, og anvendelsesmulighederne er mange. Dryp nogle steviadråber i din skyr, grød eller kaffe, og forbered dig på en smagsoplevelse. Du finder Nick's steviadråber HER.

 

2. Fiber Sirup
Endnu en af Nick's mest populære produkter er deres fibersirup! Nick's Fiber Sirup er en sukkerfri, palmeolie-fri og kaloriefattig sirup, der kan bruges direkte på dine pandekager, men også tilsættes både madlavning og bagning. Med denne sirup kan du søde din mad og bagværk uden at påvirke dit blodsukker! Du finder Nick's Fiber Sirup HER.

 

3. Use Like Sugar

Use Like Sugar er, som navnet antyder, et produkt, der skal bruges præcis som sukker! Det er en banebrydende sødemiddelblanding, der bruges præcis som sukker, den eneste forskel er, at den ikke indeholder noget sukker, kun sødemidler. Så spring almindeligt sukker i kagen over, og erstat det med Nick's Use Like Sugar, så har du pludselig en sukkerfri kage. Du finder Nick's Use Like Sugar HER.

 

Hvorfor skal jeg vælge produkter fra Nick's?

Vil du leve et liv fyldt med glæde og lækkerier, men vil også indtage ting, der faktisk er gode for dig? Så er Nick's det rette brand for dig! Nick's mener, at det skal være lækkert at spise sundt, og med Nick's produkter kan du netop det; leve en sund livsstil fyldt med glæde og lækkerier!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk