OMPU Gear - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

OMPU Gear

OMPU er et veletableret brand med et bredt udvalg af produkter, primært udviklet til kampsport som thaiboksning og MMA. På det seneste har de også tilpasset deres produkter til både tung styrketræning, funktionel træning og rehabilitering. Uanset om du træner for at føle dig godt eller er på elite niveau, har OMPU Gear træningsudstyret til dig. De tilbyder alt fra vægtveste og springreb til tung træning til foam rollers og elastikbånd til rehabilitering og restitution. Hos os på Tillskottsbolaget finder du et bredt udvalg af træningsudstyr fra OMPU Gear!

Sorter efter
OMPU Extreme Fitness Band
50
OMPU Extreme Fitness Band er modstandsbånd, der kan bruges til rotations- og trækbewegel...
from70 DKK (from140 DKK)
OMPU Minibands
27
Små og praktiske træningsbånd til effektiv modstandstræning i alle miljøe...
from11 DKK (from15 DKK)
OMPU TriggerRoller, black
TriggerRoller er et træningsredskab fra OMPU til opvarmning/genopretning af coreområdet ...
281 DKK
OMPU Speedrope Pro
34
OMPU Speedrope Pro er et hoppe reb designet til at opretholde høj hastighed gennem dens smidi...
140 DKK (211 DKK)
Kb!
Info
OMPU Viktväst, 30 kg
Dette justerbare vægtvest fra OMPU vejer hele 30 kg, hvis man vælger at bruge alle v...
1267 DKK


Køb OMPU Gear hos Tillskottsbolaget

Hvad er de mest populære produkter fra OMPU Gear?

OMPU Gear har et bredt produktsortiment med mange populære træningstilbehør og træningsredskaber, og der tilføjes regelmæssigt nye produkter! Men nedenfor har vi listet tre af de bedst sælgende produkter fra OMPU Gear.

OMPU Vægtvest, 30 kg

En af de absolut mest populære og mest omtalte produkter fra OMPU er deres vægtvest, der kan veje op til 30 kg. Det smarte ved OMPU vægtvest er, at vægtene er løse og vejer 1 kg hver. Dette giver dig mulighed for at bestemme vægten på vesten selv og giver dig også mulighed for at variere vægten under træningen. Du placerer dem nemt og bekvemt i praktiske lommer, som du lukker med velcrobånd. OMPU vægtvest kan bruges til f.eks. løb, gåture, styrketræning eller anden fysisk aktivitet for at øge og maksimere din træning! Du kan finde OMPU Vægtvest, 30 kg HER.


 OMPU Speedrope Pro

Endnu et populært træningstilbehør fra OMPU Gear er deres springreb; OMPU Speedrope Pro! OMPU Speedrope Pro er et springreb designet til at opretholde høj hastighed med sin smidigt roterende håndtag, der også giver et sikrere greb. Det er 3 meter langt, men kan nemt justeres for at passe til din egen længde. Med et springreb kan du træne din eksplosivitet, kondition, benstyrke og smidighed blandt andet. Vil du have det ekstra ud af din træning og sætte nye rekorder? Prøv Speedrope Pro fra OMPU Gear. Du kan finde OMPU Speedrope Pro HER.

 
OMPU TriggerRoller

OMPU TriggerRoller er et træningsredskab til opvarmning og restitution! OMPU TriggerRoller er et effektivt redskab til selvbehandling, træning og restitution. TriggerRolleren har "fremspring" i forskellige størrelser for ønsket effekt og intensitet. Ved at rulle kroppen på redskabet får du en dyb og effektiv muskulær behandling. Fremspringene når triggerpunkter og øger blodcirkulationen, muskelafslapning, øget mobilitet og reducerer risikoen for skader. Blødgør stive muskler og få en dybdegående massage med OMPU TriggerRoller. Du kan finde OMPU TriggerRoller HER.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk