Kb Optimum Nutrition Creatine 2500, 200 Caps hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Optimum Nutrition Creatine 2500, 200 Caps i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Kreatin / Kreatinmonohydrat hos Tillskottsbolaget (OPTIMUM679)
Optimum Nutrition Creatine 2500, 200 Caps
Optimum Nutrition Creatine 2500, 200 Caps

Optimum Nutrition Creatine 2500, 200 Caps

Varenr: OPTIMUM679
Kreatinmonohydrat er den form af kreatin, der har gennemgået mest forskning og har vist sig at kunne forbedre energi, styrke og kraft under aktiviteter med høj intensitet. Med Creatine 2500 fra Optimum Nutrition får du 2,5 g af 99,9 % rent kreatinmonohydrat med kun 2 kapsler.
:
: !
:
:
 
Lg i indkbsvognen

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
Kreatinmonohydrat er den form af kreatin, der har gennemgået mest forskning og har vist sig at kunne forbedre energi, styrke og kraft under aktiviteter med høj intensitet. Med Creatine 2500 fra Optimum Nutrition får du 2,5 g af 99,9 % rent kreatinmonohydrat med kun 2 kapsler.

Andre har ogs kbt

Produkt information

Et kvalitativt tilskud til dig, der træner. Kreatin bruges af både motionister og eliteidrætsudøvere, der ønsker mere ud af deres træning. Det er også et populært kosttilskud inden for bodybuilding og kan blandt andet hjælpe med at øge præstationsniveauet ved hårde, højintensive muskeløvelser.

Creatine 2500 fra Optimum Nutrition tilbyder følgende fordele:

  • Kosttilskud med vel dokumenterede resultater
  • Det anbefalede daglige indtag giver dig hele 2,5 g kreatinmonohydrat
  • Forbedret præstationsniveau ved muskelarbejde og aktiviteter med høj intensitet
  • Passer både motionister og eliteidrætsudøvere
  • Creatine 2500 er designet til hurtig optagelse i kroppen

Creatine 2500 fra Optimum Nutrition kommer i kapselform og indeholder høje mængder kreatinmonohydrat. De er udviklet til hurtig optagelse i kroppen og til at give optimal præstation under træning og motion. Med kun 2 kapsler om dagen får du 2,5 g af 99,9 % ren kreatinmonohydrat, som kan hjælpe med at øge styrke, eksplosivitet og dermed muskelstørrelse.

Et godt supplement til en alsidig kost

Kreatin er et stof, der naturligt findes i kosten og letter omdannelsen af ​​lagret energi til bevægelsesenergi og kan bidrage med ekstra styrke og eksplosivitet i træningen.

Creatine 2500 fra Optimum Nutrition består af den patenterede kreatinråvare Creapure®, hvilket giver dig en utroligt ren form af kreatinmonohydrat. Kreatinmonohydrat er en klassiker inden for kreatintilskud og øger din evne til at træne hårdere med øget muskelvækst som følge.

For at du kan yde maksimalt under træningspasset, er det vigtigt, at kroppen har en god balance af vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Uden disse fungerer hverken din fysiske eller mentale form optimalt, hvilket betyder, at du ikke får lige så meget ud af træningen.

Den bedste måde at få de rette næringsstoffer på er naturligvis gennem kosten, men du kan også give dig selv et ekstra skub med et kvalitativt kosttilskud. Derudover er det svært at få en tilstrækkelig stor mængde alene gennem maden for virkelig at udnytte kreatinets præstationsforbedrende egenskaber. Prøv derfor Creatine 2500 i dag og se, hvad det kan gøre for din træning og præstation!

Dosering: Det anbefalede indtag af Creatine 2500 er 2 kapsler om dagen i forbindelse med et måltid. Husk at drikke rigeligt med vand de dage, hvor du tager kreatintilskud, mindst 8 glas vand.

Doser pr. emballage: En emballage med Creatine 2500 fra Optimum Nutrition indeholder 200 kapsler, hvilket svarer til 100 dagsdoser ved det anbefalede indtag af 2 kapsler om dagen.

Indhold pr. dosis samt anbefalet dagligt indtag:

Indhold

Pr. portion

Pr. daglig dosis

Kreatinmonohydrat

1,25 g

2,5 g

Kreatin

1,1 g

2,2 g

Ingrediensliste: Kreatinmonohydrat som Creapure®, gelatinkapsel, klumpforebyggende middel (magnesiumsalte af fedtsyrer).

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for små børn.

Information: Dette er et kosttilskud og bør ikke erstatte en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis må ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Hvis du er under 18 år, gravid, ammende, lider af sygdom eller er i medicinsk behandling, bør du altid kontakte en læge, før du bruger produktet. (Husk vigtigheden af en alsidig og afbalanceret kost samt en sund livsstil.)

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

This product doesn't have any reviews.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. vlge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udskyde fakturaen.

Point p dine kb.

P vores websted optjener du altid point p alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du opn op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord kan det betale sig at kbe ALLE dine kosttilskud og trningstilbehr hos os!

Tips! - bag med dette produkt

Celsius, 355 ml
Celsius er en funktionel drik for dig, der kan lide smagen af sodavand og virkningen af energidrik...
20 DKK
SOLID Nutrition Creatine, 150 mega caps
8
Kreatinmonohydrat i kapselform med hele 1000mg kreatinmonohydrat per kapsel.
180 DKK (196 DKK)
Barebells Proteinbar, 55 g
Barebells proteinbarer indeholder hele 20 g protein, men kun 2 g sukker, alt dette under 200 kcal ...
24 DKK
BSN N.O.-Xplode Legendary, 50 servings
25
BSN
N.O.-Xplode Legendary er et kosttilskud fra BSN. Dette er en gennemtænkt PWO med velafstemte ...
353 DKK (471 DKK)
Controlled Labs GlycerGrow2, 235 g (Unflavoured)
GlycerolGrow2 indeholder HydroMax, en patenteret version af glycerol med hele 65% renhed.
274 DKK
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk