Pndy - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Pändy


Pändy er et mærke, der fremstiller og sælger sunde snacks, energidrikke og proteinbarer. De tror på, at snacks kan og bør være en del af en sund livsstil, og at god smag og stor variation er det, der beriger vores hverdag. Med produkter fra Pändy kan du nemt give en sund glans til din hverdag og nyde snacks på en sund måde alle ugens dage! De tilbyder blandt andet jordnøddesmør, slik og drikkevarer. Kør med produkter fra Pändy hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
Pndy Nutchup, 435 g
Pändy Nutchup er nøddesmør i en praktisk klemmeflaske. Findes i flere forskellige v...
78 DKK


Køb Pändy hos Tillskottsbolaget

Hvad er Pändys nøgleord?

Pändy producerer ikke kun gode produkter, men de står også for meget godt, især står de for Smag, Livsstil og Lykke! Herunder får du en kort forklaring;

 

Smag - for Pändy kommer smagen altid først, i alle deres produkter. Selv sundere alternativer til snacks kan og bør være lækre! Vejen til hjertet går gennem maven, og det er vi enige med Pändy om.

 

Livsstil - Pändy tror på, at snacks både kan og bør være en del af en sund livsstil. De tror ikke på korte diæter fulde af forbud, men på en livsstil, hvor snacks er en naturlig del. Alle ugens dage, mandag til søndag.

 

Lykke - Noget Pändy gerne vil have dig til, er at smile! Hvis de kan få dig til at smile, har de haft succes! Deres produkter ser mindst lige så godt ud, som de smager. Endnu en grund til at vælge produkter fra Pändy!

 

Hvorfor skal du vælge produkter fra Pändy?

Ønsker du at leve en sund livsstil? Elsker du snacks? Værdsætter du god smag, flot emballage og sundt indhold? Så bør du absolut vælge produkter fra Pändy for at berige din hverdag!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk