Pharmafreak - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Pharmafreak
Pharmafreak er et mærke, der siden 2008 har gjort sig kendt over hele verden for at levere kraftfulde, potente og stærke kosttilskud, der virkelig holder, hvad de lover! Pharmafreak blev grundlagt i USA, men i dag finder du deres produkter over hele verden. Faktisk er de brancheførende, når det kommer til kosttilskud, der både er forskningsbaserede og giver de lovede resultater! Så hvis du leder efter potente og kraftfulde kosttilskud, der får dig til at præstere bedre og tage din træning til det næste niveau, så er det Pharmafreak, der gælder! Køb kosttilskud fra Pharmafreak hos os på Tillskottsbolaget!

Sorter efter
Pharmafreak Ripped Freak PWO, 200 g
Effektiv og stærk præstationsfremmer, designet til at give optimale betingelser under h&...
314 DKK
Pharmafreak Anabolic FREAK, 96 caps
Testo Booster fra Pharma Freak er specielt designet til at øge dit testosteronniveau og begr&...
337 DKK
Pharmafreak Ripped Freak 2.0, 60 caps
Ripped Freak, et kosttilskud fra Pharmafreak, er et innovativt produkt i fedtforbrændingskate...
353 DKK
Kb!
Info

Er produkterne fra Pharmafreak sikre?

Alle produkter fra Pharmafreak er helt sikre og opfylder alle "Health Canadas" regler og krav. Det er dog altid vigtigt at læse etiketten på hver enkelt produkt og konsultere din læge, hvis du er usikker eller for eksempel tager receptpligtig medicin.
 

Kan jeg tage kosttilskud fra Pharmafreak sammen med andre kosttilskud?

Da udvalget fra Pharmafreak er lidt begrænset, er det ikke sikkert, at du finder alle de produkter, du leder efter, i deres sortiment. Men det er helt fint at kombinere kosttilskud fra Pharmafreak med kosttilskud fra andre mærker! Vær blot opmærksom på mængden af koffein og andre centralstimulerende stoffer i produkterne, så du ikke indtager for meget.
 

Er produkterne fra Pharmafreak virkelig de stærkeste?

Om kosttilskuddene fra Pharmafreak er de stærkeste produkter på markedet, er svært at sige, da det både er svært at måle, og der konstant kommer nye produkter. Men noget, Pharmafreak er dedikeret til, er at fortsætte med at forske, udvikle og skabe de stærkeste og mest potente kosttilskud på markedet. Pharmafreak har sit eget forskerteam, der løbende undersøger den seneste forskning vedrørende ingredienser i kosttilskud og deres virkning på mennesker. Pharmafreak stræber altid efter at bruge ingredienser og doser, der er så potente som muligt!
 

Kan jeg tage Ripped Freak, hvis jeg skal konkurrere?

Hverken Ripped Freak eller nogen af produkterne fra Pharmafreak indeholder ingredienser, der er opført på WADA's liste over forbudte stoffer. Men Pharmafreak anbefaler stadigvæk altid at konsultere dem, der måske skal udføre en test i forbindelse med en konkurrence eller lignende, for at sikre, at du følger deres retningslinjer.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk