Rehband - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier
Rehband
Rehband er et brand med over 60 års medicinsk ekspertise og erfaring, medicinsk forskning og indsigt i sportsverdenen, der ved, hvad der kræves for at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale for en aktiv, sund livsstil. Rehband producerer innovative, holdbare og alsidige produkter, der opfylder behov inden for genoptræning, restitution og skadeforebyggende træning. Alle deres produkter er designet i Sverige, produceret i Europa og solgt i over 50 lande rundt om i verden. Uanset om du dyrker golf, løb eller vægtløftning, har Rehband produkter, der hjælper dig med din træning. Køb dit udstyr og tilbehør fra Rehband hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
Rehband Shin & Calf Sleeve 5 mm, black
Rehband RX Shin/Calf Sleeve 5 mm; en beskyttelse, der giver sttte, kompression og varme til lgge...
211 DKK
Rehband RX Elbow Sleeve 5 mm, black
RX Elbow Sleeve fra Rehband; en albuebeskytter, der bde beskytter, forbedrer din prstation og li...
211 DKK
Rehband RX Knee Sleeve 5 mm, black
Rehband RX Knee Sleeve 5 mm; en knbeskytter, der passer perfekt til trning og aktiviteter med h...
211 DKK
Rehband RX Knee Sleeve 3 mm, black
RX Knee Sleeve 3 mm; en let knbeskytter, der passer perfekt til atleter og motionister inden for ...
175 DKK
Rehband RX Knee Sleeve 7 mm, black
Rehband RX Knee Sleeve 7 mm; en knbeskytter, der giver tt sttte til knet. Perfekt, nr du har ...
246 DKK

Køb Rehband hos Tillskottsbolaget
Hvad er Rehbands vision?
Rehband har siden starten haft en enorm udvikling, og den er endnu ikke afsluttet. Rehband har et bredt sortiment af støtte- og beskyttelsesprodukter, der dækker flertallet af behov i sportsverdenen og en aktiv livsstil. De stræber efter at fortsætte i samme retning og dække flere behov både inden for sport og fritid. De ønsker, at deres produkter skal være for alle, uanset om du er amatør eller eliteatlet, ung eller gammel, træner hårdt eller slet ikke. Uanset hvad dit mål er, ønsker Rehband at hjælpe dig på vejen, hjælpe dig med at føle dig stærk, komme dig og øge din udholdenhed.

Hvordan er kvaliteten af produkterne fra Rehband?
Alle Rehbands produkter er udviklet gennem omfattende forskning, og intet er overladt til tilfældighederne. Som kunde kan du derfor forvente den højeste funktion, kvalitet og design. Bag disse innovative produkter findes et målrettet forskningsteam og tekstilingeniører. Der lægges vægt på hver eneste del af hvert enkelt produkt, og alt fra farvevalg til materiale diskuteres omhyggeligt. Produkterne designes i Sverige og produceres i Rehbands egne europæiske fabrikker. Takket være alle disse faktorer designer, udvikler og producerer Rehband markedsledende, holdbare, multifunktionelle produkter, der skaber de ultimative betingelser for dig og din træning.

Hvad er de mest populære produkter fra Rehband?
Pro Supps sortiment ændrer sig løbende, og der tilføjes jævnligt nye produkter. Der er dog nogle produkter, der mere eller mindre altid har været populære:

  1. Rehband RX Knæærme
    En af Rehbands mest populære produkter er deres knæbeskytter RX Knee Sleeve, som findes i flere forskellige størrelser og tykkelser, alt sammen for at du kan finde en knæbeskytter, der passer perfekt til dig! RX Knee Sleeve fra Rehband er udviklet med en unik anatomisk form, der gør det muligt for dit knæ at bevæge sig frit på en sikker måde. Den kombinerer stabilisering, kompression og varme for at øge din præstation og reducere din risiko for skader. RX Knee Sleeve kan for eksempel bruges til forebyggelse og/eller rehabilitering af løberknæ eller andre knæskader, give fysisk og mental støtte under træning og guide kroppen til korrekte bevægelser. Som nævnt fås RX Knee Sleeve i flere tykkelser, men du kan finde den populære Rehband RX Knee Sleeve 5 mm HER.

  2. Rehband RX Albueærme 5 mm
    Endnu et populært produkt fra Rehband er deres albuebeskytter RX Elbow Sleeve 5 mm. Denne albuebeskytter klassificeres som et medicinsk produkt og forebygger og rehabiliterer for eksempel tennisalbue, golfalbue, inflammation og overbelastning i albuen. Med RX Elbow Sleeve får du fuld bevægelighed takket være dens unikke design med en anatomisk pasform, der stabiliserer uden at begrænse. Den er perfekt til styrketræning, vægtløftning, funktionel træning med mere. Kompressionen i albuebeskytteren forebygger skader og hjælper kroppen med at bruge muskelhukommelsen. Du finder Rehband RX Elbow Sleeve 5 mm HER.

  3. Rehband Shin & Calf Sleeve 5 mm
    For dem, der ønsker støtte, kompression og varme til læggen og skinnebenet, er Rehband Shin & Calf Sleeve 5 mm perfekt! Beskyttelsen øger din blodcirkulation, aflaster trykket og forbedrer muskelkoordinationen. Den har en høj slidstyrke og er udviklet til at maksimere din træning og rehabilitering. For eksempel kan Shin & Calf Sleeve bruges til at modvirke skrammer ved vægtløftning, fremskynde din restitution og forebygge/rehabilitere blødt vævsoverbelastning i skinnebenet. Hvis du oplever let smerte fra muskelspændinger/muskelskader, kan Shin & Calf Sleeve også hjælpe med at lindre dette. Du finder Rehband Shin & Calf Sleeve 5 mm HER.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk