Scandinavian Nutrition - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Scandinavian Nutrition

Scandinavian Nutrition er et mærke inden for kosttilskud og sportsnæring, der producerer høj kvalitet, primært veganske produkter. Som man kan antyde fra navnet, er det et svensk mærke, der fokuserer på at bruge skandinaviske ingredienser i deres kosttilskud. Grundlæggerne bag virksomheden har stor erfaring med kosttilskud og ved, hvad folk ønsker, når det kommer til både smag og indhold. Med veganske og svenskproducerede produkter, herunder gainer, proteinpulver og pre-workouts, har de gjort indtryk på sportsnæringsmarkedet. Hos os på Tillskottsbolaget finder du Scandinavian Nutritions populære kosttilskud.


Køb Scandinavian Nutrition hos Tillskottsbolaget

Hvordan er kvaliteten af produkterne fra Scandinavian Nutrition?

Samtlige af produkterne fra Scandinavian Nutrition både udvikles og produceres på en fabrik i Sverige. Dette betyder blandt andet, at de produceres under godkendte forhold, og som forbruger kan du være sikker på, at du får, hvad du betaler for. Udover at Scandinavian Nutrition lægger stor vægt på produktion og fremstilling af deres kosttilskud, bekymrer de sig også i høj grad om indholdet. De bruger skandinaviske ingredienser i deres produkter og bruger også primært veganske råvarer. Dette indebærer en række sundhedsmæssige fordele samt fordele for miljøet.

 

Hvad er de mest populære produkter fra Scandinavian Nutrition?

  1. Scandinavian Nutrition Vegan Mass
    En af Scandinavian Nutritions mest populære produkter er deres plante-baserede gainer ved navn Scandinavian Nutrition Vegan Mass. Dette er en gainer til vægtøgning og muskelvækst, der giver hele 500 kalorier pr. portion. Proteinet kommer fra ærter og ris, udover dette indeholder denne gainer også maltodextrin, BCAA og dextrose. Vegan Mass fås i flere forskellige lækre smagsvarianter, herunder vanilje og chokolade. Hvis dit mål er at tage på i vægt og øge muskelmassen, er Vegan Mass fra Scandinavian Nutrition det perfekte produkt for dig! Du finder Scandinavian Nutrition Vegan Mass 3000g HER.

  2. Scandinavian Nutrition Challenger
    Endnu en af Scandinavian Nutritions mest populære produkter er deres PWO Challenger. Challenger er en Pre Workout-produkt, der består af 6 ingredienser: Beta-Alanin, L-Citrullin, Taurin, Koffein, Tyrosin og Siberisk ginseng. Koffeinindholdet er 250 mg pr. portion, hvilket betyder, at du får masser af energi med blot en skefuld. En dåse rækker til 40 portioner, og du kan vælge mellem flere forskellige lækre smagsvarianter. Scandinavian Nutrition Challenger er den perfekte Pre Workout for dig, der leder efter en enkel Pre Workout-produkt med velafmålte ingredienser. Du finder Scandinavian Nutrition Challenger HER.

  3. Scandinavian Nutrition Amino Stack
    Amino Stack fra Scandinavian Nutrition er et aminosyreprodukt med over 9 gram EAA pr. portion. Den indeholder hele 10 forskellige essentielle aminosyrer og er desuden produceret i Sverige. Vil du have en kvalitets EAA, der smager godt og også er svenskproduceret, er Amino Stack fra Scandinavian Nutrition et produkt for dig! Amino Stack kan med fordel drikkes under eller efter træning, men også spredt ud over dagen for at tilføre EAA. Du finder Scandinavian Nutrition Amino Stack HER.

 

Hvorfor skal jeg vælge kosttilskud fra Scandinavian Nutrition?

Ønsker du at bruge kosttilskud, der er produceret lokalt, i Sverige, med råvarer fra Skandinavien? Er du måske veganer eller spiser en plantebaseret kost og leder efter kosttilskud med veganske ingredienser? Eller ønsker du blot produkter fra et pålideligt mærke, hvis produkter både smager godt og gør godt? Så kan Scandinavian Nutrition være et mærke for dig! At spise plantebaseret har flere fordele, også når det kommer til kosttilskud. At bruge produkter, hvis ingredienser kommer fra Skandinavien, har også store sundheds- og miljømæssige fordele.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk