Strength - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Strength Sport Nutrition

Strength Sport Nutrition har leveret svenske kosttilskud, træningsudstyr og tilbehør til Sveriges eliteatleter og hverdagsmotionærer siden 1992. Med fuldt fokus på kvalitet og funktion kan du som kunde være sikker på, at du får præcis det, du betaler for. Med lave priser og produkter af høj kvalitet har Strength vokset sig store på markedet for sportsernæring og træningsudstyr. Køb dine produkter fra Strength Sport Nutrition hos os på Tillskottsbolaget!
Sorter efter
Strength Magnesium Glycinate, 90 caps
20
Strength Magnesium Glycinat er et højdoseret kosttilskud indeholdende magnesium i sin reneste...
94 DKK (117 DKK)
Kb!
Info
Strength Daily Strength Superfruit, 120 caps
Et supplement af vitaminer, mineraler, antioxidanter samt ekstrakt fra blåbær og hyben.#...
117 DKK
Kb!
Info
Strength Liquid Chalk, 50 ml
F et stabilt greb med flydende magnesium fra Strength! Her i en lille pakke p 50ml, perfekt at h...
56 DKK
Kb!
Info
Strength Raspberry Ketones, 60 caps
Strength Raspberry Ketones er et kosttilskud, der indeholder hindbærketoner.
149 DKK
Kb!
Info
Strength Vitamin K2, 100 tabs
K-vitamin, isr K-2, hjlper med at opretholde normal knogletthed.
En vigtig grund til regelmss...
101 DKK
Strength Magnesium Carbonate, 60 g
Magnesium Carbonate bruges af eliteatleter over hele verden for at f et solidt greb. Kalk hjlper...
27 DKK
Kb!
Info
Strength N.O. Extreme, 180 caps
N.O Extreme fra STRENGTH indeholder aminosyrerne arginin og citrullin, som længe har vær...
211 DKK
Kb!
Info
Strength ALA, 120 caps
ALA fra STRENGTH indeholder 120 kapsler med alfa-liponsyre i sin reneste form.
196 DKK


Köb Strength Sport Nutrition hos Tillskottsbolaget
Hvor, hvornår og hvordan blev Strength grundlagt?

Strength blev grundlagt tilbage i 1992 og var dengang kun tilgængelige for eliteatleter. Siden da har mærket udviklet sig enormt, og i dag bruges Strengths produkter af tusindvis af eliteatleter og sportsfolk, men nu også af offentligheden. Da beslutningen blev taget om, at produkterne skulle være tilgængelige for offentligheden, var efterspørgslen utrolig stor, og det har den været siden da.

Hvordan er kvaliteten af produkterne fra Strength?

Alle Strengths produkter fremstilles i Sverige og dermed i overensstemmelse med svensk fødevarestandard hos HACCP-certificerede producenter. Når Strength ansætter nye producenter og leverandører af råvarer, er de meget selektive og ansætter ingen, der har prohormoner i deres sortiment.

Med 100% fokus på funktion og kvalitet, ikke design og markedsføring, er der blevet lagt mange timer i udviklingen af ​​alle produkter i deres sortiment, og hver eneste produkt, de leverer, er af meget høj kvalitet. Dette har altid været en prioritet hos Strength.

Hvad er Strengths vision?

Strengths vision er meget tydelig, og det har den været siden starten i 1992. Deres mål er at tilbyde markedets absolut bedste kosttilskud, udstyr og tilbehør med fokus på kvalitet og funktion. De ønsker, at Strength skal være det indlysende valg, når man søger kvalitetsprodukter med fokus på funktion.

 

Hvad er de mest populære produkter fra Strength?
Strengths sortiment ændrer sig konstant, og der tilføjes regelmæssigt nye kosttilskud, tilbehør og udstyr. Dog er der nogle produkter, der altid har været populære:

  1. Strength Liquid Chalk
    Et af de absolut mest populære produkter fra Strength er deres Liquid Chalk, flydende magnesium på dansk. Med dette flydende magnesium fra Strength får du et ekstremt stabilt, godt og holdbart greb! Uanset om du dyrker klatring, vægtløftning, crossfit, styrkeløft eller en anden sport, fungerer Strength Liquid Chalk fremragende. Desuden støver den ikke som almindeligt magnesiumcarbonat i pulver eller blokke kan gøre. Derfor kan du med fordel bruge dette produkt i miljøer, hvor almindeligt pulver/blokke ikke er tilladt. Strength Liquid Chalk er også meget koncentreret, og en tube rækker til mindst 150 anvendelser. Du finder Strength Liquid Chalk HER.

  2. Strength Magnesium Carbonate
    Endnu et velkendt produkt fra Strength er deres magnesium i blok; Magnesium Carbonate 60g. Dette produkt bruges af eliteatleter over hele verden, der ønsker et solidt, stabilt greb. Strength Magnesium Carbonate egner sig fremragende til sportsgrene som styrkeløft, gymnastik, klatring eller crossfit. I modsætning til Strength Liquid Chalk kan dette støve en smule og endda farve af. Derfor tillader ikke alle fitnesscentre eller lignende brug af magnesiumcarbonat i blok/pulver som denne. Du finder Strength Magnesium Carbonate HER.

  3. Strength Nicoflex medi forte
    Nicoflex medi forte er en sportscreme, et liniment, som du nemt kan bruge til lokalbehandling af forstuvninger og muskelstrækninger. Ud over det kan du med fordel påføre det før træning for at øge blodcirkulationen i hudvævet og blødgøre musklerne. Strength Nicoflex Medi Forte indeholder to aktive stoffer, der sammen bidrager til øget blodcirkulation. De to stoffer er capsaicin og ethylnicotinat. Du finder Strength Nicoflex medi forte HER.

 

Hvorfor bør jeg vælge produkter fra Strength?

Er du på udkig efter høj kvalitet, velfungerende produkter til en lav pris? Så er Strength-mærket noget for dig! Strength har siden starten i 1992 været tydelige med, at de ikke ønsker, at folk skal købe deres produkter, fordi en sponsoreret atlet eller verdensstjerne siger, at de er gode, men fordi de holder, hvad de lover. Hver enkelt produkt er gennemtænkt og afprøvet, og det største fokus ligger på indholdet, ikke på at have en flashy design. Strengths produkter fungerer og lever op til deres løfter, hverken mere eller mindre.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk