Supermass Nutrition - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Supermass Nutrition
Supermass Nutrition er et finsk kosttilskudsmærke grundlagt af den finske bodybuildinglegende Marko "Supermass" Savolainen! Formålet med mærket er at producere høj kvalitet kosttilskud uden kompromiser, hvilket de virkelig har haft succes med! Uanset træningsform er der kosttilskud fra Supermass Nutrition, der kan tage din træning til det næste niveau! Køb dine kosttilskud fra Supermass Nutrition hos os på Tillskottsbolaget.

Sorter efter
Supermass Nutrition PreZone, 525 g
25
PreZone er et kosttilskud fra Supermass Nutrition. Dette er en kompromisløs PWO med en absolu...
282 DKK (376 DKK)
Supermass Nutrition PreZone Stimfree, 525 g
25
PreZone Stimulant Free er et kosttilskud fra Supermass Nutrition. En tung, stimulantfri PWO for di...
282 DKK (376 DKK)
Supermass Nutrition Super Whey Isolate, 1300 g
Super Whey Isolate er et rent valleprotein isolat fra Supermass Nutrition! Bidrager til hurtig og ...
510 DKK


Hvad er Supermass Nutrition?

Supermass Nutrition er et finsk kosttilskudsmærke grundlagt af den finske bodybuildinglegende Marko "Supermass" Savolainen! Formålet med mærket er at producere høj kvalitet kosttilskud uden kompromiser, hvilket de virkelig har haft succes med! Uanset træningsform er der kosttilskud fra Supermass Nutrition, der kan tage din træning til det næste niveau!

 

Grundtanken bag Supermass Nutrition er, at mærket skal være for alle! Effekten af kosttilskud skal gavne alle! Uanset hvilken træningsform man foretrækker. Derfor finder du i Supermass Nutritions sortiment både produkter til sundhed, restitution, opbygning, præstation og meget mere.

 

Er Supermass Nutrition finsk?

Ja, Supermass Nutrition er et finsk mærke inden for kosttilskud, der både udvikler, producerer og leverer kosttilskud. Grundlæggeren er den finske bodybuildinglegende Marko "Supermass" Savolainen!

 

Er PreZone en god PWO?

PreZone er navnet på en af de populære præstationsfremmende kosttilskud fra Supermass Nutrition. PreZone er en PWO, der er designet til at angribe så mange forskellige vinkler som muligt, hvilket tydeligt afspejles i sammensætningen. Dette er en meget avanceret PWO med omfattende indhold, der er specielt designet til erfarne atleter. Så er det en god PWO? Uden tvivl JA! PreZone er kun for de mest erfarne atleter og anbefales ikke til dem, der ikke er vant til PWO.

 

Supermass Nutrition har også udviklet en stimuleringsfri version af deres omtalte PWO PreZone! PreZone Stimfree er således en version, der er helt fri for både koffein og andre stimulanser. Perfekt til dem, der er følsomme over for koffein, træner sent om aftenen eller af andre årsager foretrækker en PWO uden koffein og andre stimulanser.

 

Hvor meget koffein indeholder PreZone?

Den omtalte PWO fra Supermass Nutrition, PreZone, indeholder hele 300 mg koffein pr. portion. Ud over det indeholder den blandt andet 779 mg taurin, 3000 mg beta-alanin, 2695 mg arginin-alfa-ketoglutarat, 3850 mg L-glutamin og 385 mg HMB i fri form.

 

Hvad er Supermass Good Morning?

Good Morning fra Supermass Nutrition er et innovativt kosttilskud, der indeholder en kombination af flere ingredienser, der sammen forbereder dig og din krop til en ny dag! Blandt andet indeholder den EAA, BCAA og en grøn pulverblanding. Derudover er den beriget med C-vitamin, kokosvandpulver, MSM og glutamin. En virkelig god morgen drik med andre ord! Good Morning fra Supermass Nutrition passer både til dem, der ønsker at øge deres sundhed og dem, der er på diæt.

 

Hvad indeholder AfterZone?

AfterZone fra Supermass Nutrition er et kosttilskud til restitution, styrke og muskelopbygning. AfterZone indeholder de proteiner og kulhydrater, din krop har brug for til optimal restitution. Ud over det indeholder kosttilskuddet også blandt andet probiotika, EAA og kreatin. AfterZone er en af de absolut mest avancerede restitutiondrikke på markedet!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk