Trigger Point Therapy - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Trigger Point Therapy
Trigger Point Therapy er et brand, der udvikler, producerer og leverer træningsudstyr, der er specielt designet til brug ved triggerpunktsterapi. Trigger Points er det engelske navn for triggerpunkter, og med udstyret fra Trigger Point Therapy kan du nemt massere dine triggerpunkter og dermed mindske muskelspænding og smerte på de steder, hvor små knuder er dannet. Trigger Point Therapy tilbyder forskellige træningsredskaber, alt fra små bolde til større ruller. Køb dine træningsredskaber fra Trigger Point Therapy hos os på Tillskottsbolaget.

Sorter efter
Trigger Grid STK Foamroller
Trigger Grid STK Foamroller - Den nye generation foamroller fra Trigger Grid er her. Det er en hn...
282 DKK
Kb!
Info
Trigger Point GRID X
Trigger Point GRID X - Den klassiske Trigger Point Grid men i en ekstra fast og holdbar model, des...
361 DKK
Kb!
Info
Trigger Grid STKX Foamroller
Trigger Grid STKX Foamroller - En ny foamroller fra Trigger Grid, der er lidt hrdere end original...
321 DKK
Trigger Point Grid, svart
Brug Trigger Point GRID til at massere kroppens blde vv!
330 DKK
Kb!
Info

Sådan bruger man Trigger Point Therapy's ruller?

Trigger Point Therapy har flere forskellige former for såkaldte Trigger Rollers, Fram Rollers eller som Trigger Point har valgt at kalde dem; Grids. Det er kort sagt mønstrede skumruller, du kan bruge til at strække eller massere dine muskler eller specifikke triggerpunkter. Du kan for eksempel bruge en Trigger Point Grid til at massere og løsne spændinger i ryggen og bagsiden af lårene. Du lægger dig simpelthen på rullen og ruller frem og tilbage.

 

Sådan fungerer Trigger Points produkter?

Når man udfører triggerpunktsmassage for at slippe af med triggerpunkter og komme dybt ind i muskulaturen, kan det være fordelagtigt at bruge et eller flere forskellige redskaber for at komme dybere ind i musklen og undgå belastning af hænderne. Ved hjælp af Trigger Points produkter sparer du på dine hænder, men gør også behandlingen mere effektiv, behagelig og dyb. 

 

Sådan fjerner man triggerpunkter?

Der er flere måder at behandle triggerpunkter og muskelknuder på. Et alternativ er at få massage eller specifik triggerpunktsbehandling, men du kan også selv løse dine problemer derhjemme! Ved at bruge træningsudstyr fra Trigger Point Therapy kan du udføre triggerpunktsmassage selv. For eksempel kan du bruge en af Trigger Point Therapy's massagebolde! Med en sådan kan du lægge dig på bolden for at påføre tryk på musklen og få den til at slappe af, for eksempel hvis du har smerter i en muskel på ryggen.

 

Fungerer triggerpunktsbolde?

De forskellige bolde fra Trigger Point Therapy er fremragende redskaber til at maksimere triggerpunktsmassage! Ved at bruge en massagebold kan du nemmere nå mindre områder, men også betydeligt reducere smerter i musklen samtidig med at du fremmer led- og mobilitet.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk