Yamamoto Nutrition - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition er et italiensk mærke, der producerer kosttilskud til dig. Med råvarer fra verdens største certificerede råvareproducenter, komplekse produktudviklinger og lang tids forskning fremstiller Yamamoto italienske kosttilskud af absolut højeste kvalitet og sikkerhedsklasse. De er blevet udnævnt til det største kosttilskudsmærke i Italien og er nu ved at erobre Europamarkedet! Hos os på Tillskottsbolaget finder du populære produkter fra Yamamoto Nutrition!
Sorter efter
Yamamoto Nutrition Iso-FUJI, 700 g
Iso-FUJI er et isolatprotein fra Yamamoto Nutrition med ekstremt hjt proteinindhold. Hj biologis...
314 DKK
Yamamoto Nutrition Iso-FUJI, 2000 g
Iso-FUJI er et isolatprotein fra Yamamoto Nutrition med ekstremt hjt proteinindhold. Hj biologis...
707 DKK
Yamamoto Nutrition Multi Vitamin, 60 tabs
Et komplet vitamin- og mineraltilskud fra Yamamoto Nutrition! Komplet, høj kvalitet og prisve...
117 DKK
Yamamoto Nutrition Vitamin D, 90 caps
Et hjkoncentreret, prisvenligt & kvalitativt vitamin D tilskud fra kvalitetsmrket Yamamoto Nutri...
62 DKK
Yamamoto Nutrition Vitamin C, 90 tabs
Et hjkoncentreret, prisvenligt & kvalitativt vitamin C tilskud fra kvalitetsmrket Yamamoto Nutri...
78 DKK
Yamamoto Nutrition Vitamin E, 90 caps
Et højt koncentreret, prisvenligt & kvalitativt vitamin E tilskud fra kvalitetsmærke...
109 DKK
Yamamoto Nutrition Ultra B-Complex, 60 caps
Et vel doseret og komplet B-vitamin-tilskud fra Yamamoto Nutrition, som indeholder alle B-vitamine...
78 DKK
Yamamoto Nutrition Vitamin A, 90 caps
Et højkoncentreret, prisvenligt & kvalitativt vitamin A tilskud fra kvalitetsmærket ...
62 DKK


Hvor, hvornår og hvordan blev Yamamoto Nutrition grundlagt?

Yamamoto Nutrition blev grundlagt i 2012 i Italien med en klar mission; de oplevede, at der manglede grundig forskning og videnskabelig strategi bag kosttilskud på markedet på det tidspunkt. Det ønskede Yamamoto at ændre på. De startede et mærke med ernæringstilskud til idrætsudøvere og blev straks en succes. Allerede det år, de lancerede mærket, blev de hovedsponsor for fitnesskonkurrencen Arnold Classic Europe. Deres passion har siden starten været drevet af målet om at optimere menneskers trivsel og sundhed med kvalitetssikrede fødevarer og kosttilskud. I 2020 blev Yamamoto Nutrition udnævnt som det største kosttilskudsmærke i Italien.

Hvordan fremstilles Yamamoto Nutritions produkter?

Når det kommer til produktionen af Yamamotos produkter, fremstilles 100% af mærkets kosttilskud i Italien. Dette adskiller dem fra andre mærker i både Italien og Europa. Deres højeste prioritet er dig som kunde, din tilfredshed og sundhed. Derfor prioriterer Yamamoto altid at købe og bruge ingredienser af bedste kvalitet og certificering. Med tiden har virksomheden opnået tillid hos verdens største certificerede råvareproducenter. Processen med at udvikle et nyt produkt hos Yamamoto er ekstremt kompleks og tidskrævende. Men når det endelige resultat er klar, konsulteres og undersøges produktet og dets ingredienser samt kvalitetscertifikater meget omhyggeligt. Alt dette for at du som kunde skal føle dig tryg.

Hvad er de mest populære produkter fra Yamamoto Nutrition?
Yamamotos Nutritions sortiment ændrer sig konstant, og der tilføjes jævnligt nye produkter. Dog er der nogle produkter, der altid har været populære:

  1. Yamamoto Nutrition Iso-FUJI
    En af Yamamoto Nutritions mest populære produkter i vores sortiment er deres Iso-FUJI. Dette er en proteinpulver til dig, der ønsker en letoptagelig, velsmagende valleprotein med højt proteinindhold. Det er et proteinisolat med ekstremt højt proteinindhold. Derudover har de en høj biologisk værdi, er rige på BCAA og opløses utroligt godt. At have en høj biologisk værdi betyder, at tarmen hurtigt og nemt optager proteinet og derefter transporterer det til muskelcellerne. Iso-FUJI er også fri for aspartam og sødet med sukralose. Du finder Yamamoto Nutrition Iso-FUJI HER.

  2. Yamamoto Nutrition Vitamin D
    Da vores krop producerer D-vitamin som et resultat af sollys på vores hud, betragter mange eksperter det som mere et hormon end et vitamin. På trods af dette er det ifølge de nuværende definitioner både et vitamin og et hormon. D-vitamin er især kendt for sin evne til at fremme calciumabsorptionen. Det bidrager også til at opretholde normale knogler og tænder samt normal muskelfunktion. Yamamoto Nutrition Vitamin D indeholder 25 mcg vitamin D pr. kapsel og er perfekt egnet til dig med øget behov for vitamin D. Du finder Yamamoto Nutrition Vitamin D HER.

  3. Yamamoto Nutrition Multi Vitamin
    Yamamoto Nutrition Multi Vitamin er en meget prisbillig, kompleks multivitamin, der indeholder i alt 13 vitaminer og 10 mineraler. I en enkelt kapsel får du et bredt spektrum af både vitaminer og mineraler. Et perfekt produkt til dig, der ikke får tilstrækkeligt med disse næringsstoffer gennem kosten, har øgede krav til disse næringsstoffer eller ønsker at sikre dit indtag. Du finder Yamamoto Nutrition Multi Vitamin HER.

 

Hvorfor skal jeg vælge kosttilskud fra Yamamoto Nutrition?

Det, der adskiller Yamamoto Nutrition fra mængden, er især al den forskning, tid og kontrol, der ligger bag hvert enkelt produkt. Her undersøges råvarerne i mindste detalje, ligesom forskningen bag dem gør det. Kun ingredienser af bedste kvalitet og certificeringer bruges i Yamamotos kosttilskud, og du som kunde er altid virksomhedens førsteprioritet. Derudover foregår al produktion i Italien, hvilket absolut adskiller mærket fra andre i branchen. Så hvis du vil være 110% sikker på, hvad dine kosttilskud indeholder, er det italienske mærke Yamamoto Nutrition det rette valg for dig!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk