Kb 12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Lemon Lime) hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Lemon Lime) i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Prstationsforbedringer / Pre-Workout / PWO hos Tillskottsbolaget (STAR6722)
12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Lemon Lime)
12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Lemon Lime)

12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Lemon Lime)

Varenr: STAR6722
PWO Shot er et kosttilskud fra Star Nutrition. En kraftigt fyldt og færdigblandet PWO, perfekt til at tage med i træningstasken. Åbn, drik, træn.
236 DKK / 177 DKK
196 DKK
Vores laveste pris 1-30 dage fr prisnedsttelse: 196 DKK
Dette er et obligatorisk felt:
Dette er et obligatorisk felt: !
Dette er et obligatorisk felt:
Dette er et obligatorisk felt:
Antal:

Lg i indkbsvognen

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!

Varianter:

PWO Shot er et kosttilskud fra Star Nutrition. En kraftigt fyldt og færdigblandet PWO, perfekt til at tage med i træningstasken. Åbn, drik, træn.

Andre har ogs kbt

Produkt information

PWO Shot indeholder de grundlæggende ingredienser, som mange leder efter i en god PWO. Med koffein, citrullin, beta-alanin, teanin samt B6 og B12. Dette er en koncentreret og færdigblandet PWO, hvor det eneste, du behøver at gøre, er at åbne flasken og drikke inden træningen.

  • Tykt, færdigblandet PWO
  • Praktisk shot-format
  • Testede ingredienser

PWO Shot

Der findes utallige forskellige typer af PWO, men de fleste kommer i pulverform, hvilket kræver, at vand tilsættes, og der skal blandes noget i. Slip besværet og rodet med PWO Shot. Dette er en stærkt koncentreret, færdigblandet PWO i en praktisk form, der er meget nem at tage med og bruge.

Afklaret præstationsforbedrer

Star Nutritions PWO Shot er en potent præstationsforøger med nogle af de mest værdsatte ingredienser, en god PWO bør indeholde, og hvor alt unødvendigt er fjernet. Med citrullin, beta-alanin, teanin samt vitaminer. Her er også koffein, som øger vågenhed, koncentration og bidrager til øget muskeludholdenhedskapacitet*.

Nøje afmålte mængder

PWO Shot har ikke kun et fantastisk udvalg af ingredienser, men mængderne er også omhyggeligt afbalancerede. PWO Shot indeholder tilstrækkeligt med beta-alanin til, at de fleste vil begynde at føle prikken, men ikke for meget, og tilstrækkeligt med koffein for at opnå effekt uden at overdrive.

Nem at bruge og tage med

I modsætning til pulver skal du med PWO Shot kun åbne flasken og drikke. En pakning indeholder 60 ml, så du kan drikke det hele på én gang, hvis du vil. Det anbefales at tage en dosis 15-30 minutter før træning.

Antal doser pr. pakke: 1 stk. pr. flaske. 12 stk. pr. pakke.

Anbefalet daglig dosis: Drik 1 flaske 15-30 minutter før træning. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Opbevaring: Opbevares utilgængeligt for børn i tætsluttende original emballage.

Anden information: Dette er et kosttilskud og bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Husk vigtigheden af en alsidig og balanceret kost og en sund livsstil. Produktet er beregnet til sunde personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider af sygdom eller er i medicinsk behandling, bør du kontakte læge, før du bruger produktet. Indeholder koffein. Anbefales ikke til børn og gravide (200 mg pr. portion, 333 mg / 100 ml). Indeholder sødemidler.

KONCENTRERET PRE-WORKOUT SHOT MED AMINOSYRER, BETA-ALANIN, KOFFEIN OG VITAMINER. Med sødemidler. Højt koffeinindhold (333 mg/100 ml). Anbefales ikke til børn og

gravide eller ammende kvinder. Dette er et kosttilskud og bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Opbevares utilgængeligt for små børn. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.

Anbefalet dagligt indtag: Drik en flaske 15-30 minutter før træning.

Indhold pr. 60 ml
L-citrullin3000 mg
Beta-alanin2000 mg
Koffein  200 mg
L-teanin100 mg
Vitamin B61,4 mg (100%*)
Vitamin B122,5 µg (100%*)

*Procent af dagligt referensindtag 

Ingredienser og allergener:

Lemon Lime: Vand, L-citrullin, beta-alanin, surhedsregulerende middel (citronsyre, æblesyre, fosforsyre), koffein, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), aroma, L-teanin, sødemidler (acesulfam-K, sukralose, steviolglycosider), pyridoxinhydrochlorid (vitamin B6), cyanocobalamin (vitamin B12).

Tropical: Vand, L-citrullin, beta-alanin, surhedsregulerende middel (citronsyre, æblesyre, fosforsyre), koffein, aroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), L-teanin, sødemidler (acesulfam-K, sukralose, steviolglycosider), farvestof (paprikaekstrakt), pyridoxinhydrochlorid (vitamin B6), cyanocobalamin (vitamin B12).

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

Dette produkt har ingen anmeldelser.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. vlge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udskyde fakturaen.

Point p dine kb.

P vores websted optjener du altid point p alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du opn op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord kan det betale sig at kbe ALLE dine kosttilskud og trningstilbehr hos os!

Tips! - bag med dette produkt

Star Nutrition PWO Shot, 60 ml
25
PWO Shot er et kosttilskud fra Star Nutrition. En kraftigt fyldt og færdigblandet PWO, perfek...
15 DKK (20 DKK)
Vitargo Gel koffein, 45 g
Få energi med Vitargo! En nem gel, indeholder koffein og har en god smag!
26 DKK
Mutant CreaKong CX8, 249 g
40
CreaKong CX8 er et kosttilskud fra Mutant. Dette er en avanceret form for kreatin med tre former f...
156 DKK (259 DKK)
Kb!
Info
Enervit Sport Gel, 25 ml
Enervit energy gels er komprimeret energi i en lille tube, perfekt energipåfyldning under tr&...
28 DKK
Sportlab PRO 17-Dione, 90 caps
25
Få et tørrere og hårdere look med PRO 17-Dione fra Sportlab!
235 DKK (314 DKK)
Kb!
Info
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk