Kb Star Nutrition Turkesterone, 60 caps hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Star Nutrition Turkesterone, 60 caps i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Muskelforgelse / Turkesterone hos Tillskottsbolaget (STAR78985)
Star Nutrition Turkesterone, 60 caps
Star Nutrition Turkesterone, 60 caps

Star Nutrition Turkesterone, 60 caps

Varenr: STAR78985
Turkesterone er et kosttilskud fra Star Nutrition. Med turkesteron fra maralrod, vitamin B5 for en normal omsætning af steroidhormoner, B6 for hormonaktivitet og zink for testosteronniveauer.
:
: !
:
:
 
Lg i indkbsvognen

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
Turkesterone er et kosttilskud fra Star Nutrition. Med turkesteron fra maralrod, vitamin B5 for en normal omsætning af steroidhormoner, B6 for hormonaktivitet og zink for testosteronniveauer.

Andre har ogs kbt

Produkt information

Turkesterone er udviklet til dig, der ønsker at tage din træning til det næste niveau. Med et kvalitativt ekstrakt af maralrod sikres et indhold af 10 mg turkesteron pr. daglig dosis. Dette i kombination med udvalgte vitaminer og mineraler, som spiller en central rolle for blandt andet hormonel aktivitet. Et tilskud for dig, der træner hårdt og dedikeret. 

  • 10 mg turkesteron 
  • Udvalgte vitaminer, mineraler 
  • For hormonel aktivitet 
  • For testosteronniveauer 
  • For omsætning af steroidhormoner 
  • Varer i 30 dage 

Turkesteron og maralrod 

Turkesteron er en ecdysteroid. Ecdysteroider findes naturligt i flere forskellige planter, visse dyr og svampe. Turkesteron er måske den mest kendte, omtalte og efterforskede ecdysteroid lige nu, og flere og flere atleter over hele verden opdager og begynder at bruge den sammen med hård og dedikeret træning. 

Maralrod er en fremragende kilde til turkesteron, men indholdet af turkesteron varierer fra plante til plante. Star Nutrition omgår dette helt ved at bruge et standardiseret ekstrakt, hvilket sikrer, at du altid får en garanteret mængde på 500 mg maralrod, hvoraf 10 mg er rent turkesteron pr. daglig portion. 

Testosteron og muskler 

Testosteron er et nøglehormon for at bygge muskler. Kroppen producerer naturligt testosteron hver dag, og denne proces kræver de rigtige næringsstoffer for at fungere normalt. Derfor indeholder Turkesterone zink, som bidrager til normale testosteronniveauer i blodet og normal fertilitet. 

Når et hormon først er produceret, skal det også finde det rette sted og fungere som tænkt. For at dette skal fungere normalt, er vitamin B5 tilføjet, da dette vitamin er meget vigtigt for omsætningen af steroidhormoner som testosteron. Dette kombineres med B6, som bidrager til normal hormonaktivitet. 

Brug i cyklusser 

En bøtte Turkesterone giver 60 kapsler og varer i 30 dage. En gennemtænkt mængde, da Turkesterone ofte bruges i cykler på 4 – 8 uger, for derefter at tage en pause i lige så lang tid. Turkesterone bruges bedst i kombination med et kalorieoverskud og en dedikeret træningsplan rettet mod hypertrofi. 

Tages sammen med mad 

Turkesterone absorberes bedst i nærværelse af andre næringsstoffer. Tag derfor altid den daglige dosis sammen med et måltid. Hvilket måltid du vælger, spiller ikke så stor rolle, men mange foretrækker at bruge Turkesterone direkte om morgenen eller med aftensmaden for at følge kroppens egen hormonelle døgnrytme. 

Antal doser per pakning: 30 stk. 

Anbefalet daglig dosis: Tag 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Indhold: 

2 kapsler 

DRI % * 

Ekstrakt av framaralrot 

1 000 mg 

 

- heraf Turkesteron 

10 mg 

 

Sortpebberekstrakt 

5 mg 

 

Zink 

5 mg 

50 

Vitamin B5 

6 mg 

100 

Vitamin B6 

1,4 mg 

100 

*Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8 400 kJ/2 000 kcal). 

Ingredienser og allergener: 

Ekstrakt af maralrod (Rhaponticum carthamoides), fyldstof (mikrokrystallinsk cellulose), kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), klumpforebyggende middel (magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid), zink (zinkcitrat), pantotensyre (calcium-d-pantothenat) sort peber ekstrakt (Piper nigrum), vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid). 

Opbevaring: 

Opbevares utilgængeligt for børn i vel forseglet originalpakning. 

Yderligere information: 

Dette er et kosttilskud og bør ikke anvendes som et alternativ til en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Husk vigtigheden af en alsidig og balanceret kost og en sund livsstil. Produktet er beregnet til raske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider af sygdom eller behandles med medicin, bør du kontakte en læge før du anvender produktet.

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

This product doesn't have any reviews.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. vlge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udskyde fakturaen.

Point p dine kb.

P vores websted optjener du altid point p alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du opn op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord kan det betale sig at kbe ALLE dine kosttilskud og trningstilbehr hos os!

Tips! - bag med dette produkt

Reign Energy, 500 ml
Reign er en relativt ny funktionsdrik, der har taget Sverige med storm! Den er sukkerfri, indehold...
20 DKK
SOLID Nutrition BLACK LINE Turkesterone - 333 mg, 90 caps
9
Turkesteron-tilskud fra SOLID Nutrition med hele 1000mg turkesteron per daglig dosis!
392 DKK (431 DKK)
Kb!
Info
Monster Energy, 500 ml
Meget populær energidrik med blandt andet koffein, taurin og en række forskellige vitami...
from20 DKK
JNX Sports The Curse, 250 g
25
En helt utrolig god PWO fra JNX Sports! Dette er bestemt en af de stærkeste PWO-produkter p&#...
218 DKK (290 DKK)
Mutant CreaKong CX8, 249 g
40
CreaKong CX8 er et kosttilskud fra Mutant. Dette er en avanceret form for kreatin med tre former f...
156 DKK (259 DKK)
Kb!
Info
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk