Pro Brands - Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Kategorier

Pro Brands

Pro Brands er et svensk mærke, der siden 2009 har udviklet drikkevarer og fødevarer. De er mest kendt for deres funktionelle drikkevarer, herunder Aloe Vera-drikken og deres BCAA-drik. Ved at fremstille velsmagende produkter til gode priser har Pro Brands virkelig haft succes. Ud over drikkevarer har Pro Brands også udviklet produkter som proteinbarer, brusetabletter og kosttilskud, herunder Collagen, Whey protein og Creatine. I dag finder du deres produkter både i vores lokale dagligvarebutikker og hos os på Tillskottsbolaget.
Sorter efter
Pro Brands Big Bite, 45 g
ProteinPro Big Bite er en luksuris og cremet proteinbar med 17 gram protein og intet tilsat sukke...
15 DKK
Pro Brands Vitamin C, 20 brustabletter
Smidig og velsmagende brusetablet med en solid mngde C-vitamin. Findes ogs i flere lkre smagsva...
15 DKK
24 x Pro Brands Big Bite, 45 g
34
Bland en kasse af Big Bites! ProteinPro Big Bite er en luksuriøs og cremet proteinbar med 17 ...
235 DKK (358 DKK)
Pro Brands Rehydrate, 20 brustabletter
Væskeerstatning i brusetabletter fra Pro Brands! Perfekt til varme dage eller hårde tr&#...
23 DKK
Pro Brands Multivitamin, 20 brustabletter
Smidige og velsmagende brusetabletter, der giver dig et komplet tilskud af vitaminer.
15 DKK

Køb Pro Brands hos Tillskottsbolaget

Hvor, hvornår og hvordan blev Pro Brands grundlagt?
Bag mærket Pro Brands finder vi virksomheden First Class Brands (FCB). FCB blev grundlagt i 2009 i Lund i det sydlige Sverige og er en virksomhed, der konstant udvikler sig og vokser. Ud over Pro Brands står virksomheden også bag mærker som Aloes, Healthy co. og Wolverine. Fælles for disse mærker er, at de alle fokuserer på funktionelle produkter.

Forretningsidéen bag FCB og deres mærke Pro Brands bygger på at "identificere produkter/ produktkategorier, der viser en positiv trend med stærk vækstpotentiale blandt få men stærke aktører. På denne måde kan FCB udvikle de "rigtige" produkter og skabe et alternativ til en "bestseller", med bedre smag, mere salgbar design og en bedre pris" - First Class Brands Of Sweden.

Pro Brands, ligesom flere andre af FCB's mærker, er grundlagt ud fra grundlæggernes egne interesser. Disse inkluderer træning, crossfit, sundhed og kost. I dag drives virksomheden stadig af grundlæggerne, der stadig har et lille kontor i Lund. Her håndteres både produktudvikling, markedsføring og crossfit-træning og forberedelser.

Hvad er Pro Brands vision?
Mærkets vision har været tydelig fra starten; de ønsker at blive et førende mærke inden for fødevarer med fokus på sundhed og trivsel. Prisen vil de holde lav, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle skal have råd til at forbruge både sundt og lækkert!

Hvad er de mest populære produkter fra Pro Brands?
Pro Brands og hele FCB's sortiment ændrer sig konstant, og der tilføjes jævnligt nye produkter. Der er dog nogle produkter, der mere eller mindre altid har været populære:

  1. Pro Brands Big Bite
    En af Pro Brands absolut mest populære produkter er deres proteinbar ved navn Big Bite. Big Bite er en luksuriøs, stor og cremet proteinbar med en fantastisk sammensætning. En proteinbar indeholder hele 17 gram protein og 0 gram tilsat sukker! Den er perfekt til dig, der træner og/eller ønsker at leve sundt, men også til dig, der bare har lyst til noget lækkert. Hvad smag angår, kommer Pro Brands Big Bite i flere smagsvarianter, herunder Cookies & Cream og Peanut & Toffee. Du finder Pro Brands Big Bite HER.

  2. Pro Brands Brusetabletter
    En af Pro Brands mest populære produkter er deres brusetabletter i forskellige varianter. Der er 3 forskellige varianter; Rehydrate, Multivitamin og Vitamin C. I toppen finder vi deres multivitamin brusetablet i appelsinsmag. Dette er praktiske og velsmagende brusetabletter, som du nemt opløser i vand og drikker. Perfekt til dig, der har svært ved at sluge tabletter eller af andre grunde foretrækker at drikke dine vitaminer. Du finder Pro Brands Multivitamin HER.

  3. Pro Brands Mini Bites
    I 2020 lancerede Pro Brands en af deres største hits; deres mini bites. Det er en utrolig god lille bar, der er det perfekte alternativ for dig, der vil undgå chokolade og andre slik. En sprød overflade og en glat creme på indersiden; en perfekt slikbar. Og til en ekstremt god pris! Du finder Pro Brands Mini Bites HER.

 

Hvorfor skal jeg vælge produkter fra Pro Brands?

Pro Brands vision har siden begyndelsen været, at de produkter, de udvikler, skal kunne forbruges af ALLE, uanset økonomi. Hverken proteinbarer, kosttilskud eller funktionelle drikkevarer skal koste en formue. En vigtig faktor for Pro Brands er også smagen af deres produkter. Ud over at være prisvenlige stræber de også efter at levere fantastisk smag. Takket være den tid og energi, teamet lægger i at udvikle gode smage, smager deres produkter også fantastisk. Vil du spise, drikke og leve sundt og lækkert uden at det påvirker din økonomi negativt? Så er Pro Brands det indlysende valg for dig.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk