Star Nutrition Vitamin-C, 20 brustabletter | - Sund kost - Kosttilskud & Fdevarer |
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Star Nutrition Vitamin-C, 20 brustabletter i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Sundhedskost / Antioxidanter hos Tillskottsbolaget (STAR04322)
Star Nutrition Vitamin-C, 20 brustabletter
Star Nutrition Vitamin-C, 20 brustabletter

Star Nutrition Vitamin-C, 20 brustabletter

Varenr: STAR04322
Vitamin-C er brusetabletter, der nemt opløses i vand for at give en lækker og forfriskende appelsindrik fyldt med gavnlige C-vitaminer og antioxidanter!
:
: !
:
:
 
Lg i indkbsvognen

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
Vitamin-C er brusetabletter, der nemt opløses i vand for at give en lækker og forfriskende appelsindrik fyldt med gavnlige C-vitaminer og antioxidanter!

Andre kbte ogs

Produktinformation

Vitamin-C er brusetabletter, der nemt opløses i vand for at give en lækker og forfriskende appelsindrik, der er fuld af gavnlig C-vitamin og antioxidanter!

  • Fyldt med C-vitamin og antioxidanter.
  • 100% sukkerfri.
  • Forbedrer jernoptagelsen.

C-vitamin er en vandopløselig vitamin, der skal tilføres gennem daglig kost, da den menneskelige krop mangler evnen til at producere og lagre den. C-vitamin findes naturligt i frugt, bær, grøntsager og rodfrugter, men selve vitaminet er meget følsomt og ødelægges let af eksterne faktorer som store temperaturændringer. Derfor ødelægges en betydelig mængde af det C-vitamin, som disse fødevarer indeholder, under forarbejdning og tilberedning.

C-vitamin er essentiel for stofskiftet i bindevævet, og mangel på dette vitamin viser sig hurtigt med et eller flere af følgende symptomer: slid på slimhinder, små sår eller overfladiske hudskader samt blødende og ømt tandkød. Når disse væv beskadiges og mister funktion, bliver vi lettere inficerede af bakterier, vira og andre skadelige mikroorganismer, som vi kommer i kontakt med. C-vitamin forbedrer optaget af jern i mave-tarmkanalen og har også en generel antioxidantvirkning i kroppen. Yderligere symptomer på mangel inkluderer træthed, nedsat sårheling, nedsat infektionsresistens og muskelsvaghed.

Dosering: 1 brusetablet opløses i 3-4 dl vand, drikkes sammen med mad.

Information: Dette er et kosttilskud og kan ikke erstatte en varieret kost. Personer under 18 år bør ikke tage kosttilskud, heller ikke gravide eller ammende. Personer, der lider af en sygdom og/eller tager medicin, bør rådføre sig med læge, før de bruger produktet. Opbevares utilgængeligt for børn. Daglig indtag bør ikke overskrides.

Indhold pr. portion, 1 brusetablet.

Vitamin C1000 mg

Ingredienser: Syrningsmiddel (citronsyre, natriumbicarbonat), vitamin C (L-ascorbinsyre), fyldemidler (sorbitol, mannitol), aromaer, majstivelse, farvestoffer (betakaroten, riboflavin-5-natriumfosfat), sødestoffer (saccharin).

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

This product doesn't have any reviews.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. v?lge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udstte fakturaen.

Point for alle dine kb!.

Hos os f?r du altid point for alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du f? op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord, det betaler sig at handle ALLE dine kosttilskud og tr?ningstilbeh?r hos os!

Tips! - bag med dette produkt

SOLID Nutrition Whey, 750 g
Vores mest solgte proteinpulver! Høj kvalitet, proteinrigt og fremstillet i Sverige - af sven...
196 DKK
Star Nutrition Highly Branched Cyclic Dextrin, 400 g
Highly Branched Cyclic Dextrin er et kulhydrat fra Star Nutrition, som er fantastisk før, und...
133 DKK
Kb!
Info
SOLID Nutrition SLIM, 240 g
SLIM er en effektiv fedtforbrænder med omhyggeligt udvalgte ingredienser og lækre smagsv...
196 DKK
SOLID Nutrition Omega-3, 60 caps
Højdoseret og højkvalitets Omega-3-tilskud! Godt for din almen sundhed såvel som sp...
62 DKK
Kb!
Info
SOLID Nutrition Isolate, 750 g
ISOLATE er et valleproteinisolat med ekstremt højt proteinindhold, der desuden er laktosefrit...
274 DKK
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk