Kb Vitaprana Collagen Beauty Powder, 200 g hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Vitaprana Collagen Beauty Powder, 200 g i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Ledesundhed / Kollagen hos Tillskottsbolaget (VITAPRANA4532)
Vitaprana Collagen Beauty Powder, 200 g
Vitaprana Collagen Beauty Powder, 200 g

Vitaprana Collagen Beauty Powder, 200 g

Varenr: VITAPRANA4532
Collagen Beauty Powder er et kosttilskud fra Vitaprana, som indeholder ECOllagen® (kollagen af Type 1 fra fisk) med OptiMSM®, Dermial® hyaluronsyre og C-vitamin. Let at blande og med en skøn, naturlig smag af citron.
:
: !
:
:
 
Antal: 

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
Collagen Beauty Powder er et kosttilskud fra Vitaprana, som indeholder ECOllagen® (kollagen af Type 1 fra fisk) med OptiMSM®, Dermial® hyaluronsyre og C-vitamin. Let at blande og med en skøn, naturlig smag af citron.

Andre har ogs kbt

Produkt information

Collagen Beauty Powder er af den højest mulige kvalitet. Vitaprana har kun anvendt de bedst mulige råvarer, så du får et ekstraordinært produkt. Med kollagen fra ECOllagen®, OptiMSM® og Dermial® hyaluronsyre sammen med C-vitamin. Naturligt sødemiddel fra stevia og naturlig citronaroma.

 

  • C-vitamin for normalt kollagen
  • OptiMSM®, organisk svovl
  • ECOllagen® fra fisk
  • Dermial®, natriumhyaluronat
  • Naturlig aroma
  • Sødet med stevia

Hud og kollagen

Kollagen er et bindevævsprotein, der findes i næsten hele kroppen. Nogle væv er ekstra rige på dette protein såsom huden og vores led, da brusk også er en form for kollagen. Kroppen har en konstant omsætning af kollagen og har ligesom resten af ​kroppen brug for den rette næring for at opretholde en normal funktion.


Bedst mulige kvalitet

Collagen Beauty Powder indeholder kun ingredienser af den bedst mulige kvalitet. Vitaprana er opsat på, at du altid får de bedst mulige produkter, og dette er absolut ingen undtagelse. Produktet indeholder i alt fire aktive ingredienser: Kollagen, MSM, hyaluronsyre og C-vitamin.


Al kollagen kommer fra ECOllagen®. Dette er type 1-kollagen med lav molekylvægt på kun 1-2 kDa, som kommer fra opdrættede ferskvandsfisk. Fiskeriet er naturligvis sporbart. Hyaluronsyren kommer fra Dermial®, som anses for at være en af ​de bedste kilder til hyaluronsyre, der findes i dag.


Med OptiMSM® (metylsulfonylmetan) får du en fantastisk kilde til organisk svovl, der er kombineret med C-vitamin og dermed veldokumenteret bidrager til kollagenets normale funktion og dermed også hudens og bruskens. Det bidrager også til at beskytte vores celler mod oxidativ stress.


Naturlige ingredienser

Collagen Beauty Powder indeholder avancerede ingredienser, men har samtidig et enkelt indhold, hvor unødvendige ingredienser helt er fjernet. Udover de aktive ingredienser er der kun naturlig citronaroma og stevia, der er rundet af med lidt æblesyre for en dejlig smag.


Opløses let i vand

Collagen Beauty Powder er ikke som mange andre kollagenprodukter, der har tendens til at klumpe. Collagen Beauty Powder opløses nemlig let i vand – også i koldt vand. Den blandes bedst i en shaker, men kan også blandes i et almindeligt glas. For dig, som vil prøve noget nyt, kan du blande pulveret med f.eks. yoghurt, ymer eller en smoothie.

Antal portioner per pakke: 41 stk.


Anbefalet daglig dosis: Bland 1,6 teskeer (8 ml = 4,8 g) med 2 dl vand. Tag 1 portion dagligt. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Opbevaring: Opbevares utilgængeligt for børn i tætlukket original emballage.


Øvrig information:

Dette er et kosttilskud og bør ikke erstatte en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Husk vigtigheden af en alsidig og afbalanceret kost og en sund livsstil. Produktet er beregnet til raske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammer, lider af en sygdom eller behandles med medicin, bør du konsultere en læge, før du bruger produktet. Produktet indeholder sødestoffer.

Indhold:

Per 4,8 g

RI % *

Kollagen

4.000 mg

OptiMSM® (metylsulfonylmetan)

400 mg

Natriumhyaluronat

32 mg

C-vitamin

32 mg

40

*Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8.400 kJ/2.000 kcal).

Ingredienser og allergener:

ECOllagen® (kollagenpulver (type 1 fra FISK), OptiMSM® (metylsulfonylmetan), surhedsregulerende middel (æblesyre), naturlig aroma, Dermial® (natriumhyaluronat), askorbinsyre, sødemiddel (steviolglykosider fra stevia).

OptiMSM® er et registreret varemærke tilhørende Bergstrom Nutrition.

ECOllagen® er et registreret varemærke tilhørende Engredo ApS.

Dermial® er et registreret varemærke tilhørende BIOIBERICA, S.A.U.

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

This product doesn't have any reviews.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. vlge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udskyde fakturaen.

Point p dine kb.

P vores websted optjener du altid point p alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du opn op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord kan det betale sig at kbe ALLE dine kosttilskud og trningstilbehr hos os!

Tips! - bag med dette produkt

Kampagne:
Antal:
0
Kampagnestart:
Kampagnestop:

Monster Energy, 500 ml
Meget populær energidrik med blandt andet koffein, taurin og en række forskellige vitami...
from20 DKK
Barebells Proteinbar, 55 g
Barebells proteinbarer indeholder hele 20 g protein, men kun 2 g sukker, alt dette under 200 kcal ...
24 DKK
Barebells Vegan Protein Bar, 55 g
Barebells veganske, lækre proteinbar; fyldt med protein og god smag, helt uden animalske ingr...
24 DKK
Celsius, 355 ml
Celsius er en funktionel drik for dig, der kan lide smagen af sodavand og virkningen af energidrik...
20 DKK
Barebells Milkshake, 330 ml
Fyldig, god og proteinrig milkshake fra populære Barebells. Proppet med protein, fri for lakt...
20 DKK
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk