Kb Vitaprana Electrolyte Powder, 375 g hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Vitaprana Electrolyte Powder, 375 g i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Mineraler / Elektrolytter hos Tillskottsbolaget (VITAPRANA9032)
Vitaprana Electrolyte Powder, 375 g
Vitaprana Electrolyte Powder, 375 g

Vitaprana Electrolyte Powder, 375 g

Varenr: VITAPRANA9032
Vitaprana Electrolyte Powder, 375g er et sukkerfrit kosttilskud med let tilgængelige elektrolytter til at erstatte væsketab.
:
: !
:
:
 
Antal: 

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
Vitaprana Electrolyte Powder, 375g er et sukkerfrit kosttilskud med let tilgængelige elektrolytter til at erstatte væsketab.

Andre kbte ogs

Produktinformation

Denne væskeerstatning er et givet valg, når du skal tilføre kroppen væske og mineraler på en effektiv måde. Den er nem at blande og har en god smag. Vitaprana Electrolyte pulver har en gennemtænkt og afbalanceret blanding af mineraler og er smagt til med naturlige aromaer og steviol glykosider fra stevia.

•    Væskeerstatning
•    Letter væskeoptagelsen i kroppen
•    Udvalgte mineraler
•    Himalayasalt og MSM
•    8 aktive ingredienser
•    Naturlig aroma
•    Sødet med stevia 

Yder bedre med den rigtige væskebalance

Alt i kroppen fungerer dårligere, når vi er dehydrerede. Vores muskler, organer, hjerne, næsten alt afhænger af vand i de rigtige mængder for at de kan fungere både normalt og optimalt. Det er derfor vigtigt altid at drikke nok, men nogle gange er der brug for mere end almindeligt vand.

Elektrolytpulver fra Vitaprana er en væskeerstatning med en optimal sammensætning til de tidspunkter, hvor du har brug for ekstra væske, f.eks. efter en svedig træning eller når det er varmt udenfor. Elektrolytpulver indeholder blandt andet Himalayasalt, magnesiumbisglycinat og OptiMSM®, men også zink, som bidrager til et velfungerende immunsystem.

Vitapranas elektrolytpulver giver vigtige mineraler

Elektrolytpulver fra Vitaprana er en væskeerstatning, der forsyner kroppen med vand i kombination med vigtige elektrolytter som magnesium, kalium, natrium og zink. Mineraler gør, at væsken optages mere effektivt i maven og kommer ud i kroppens væv. Den er udviklet til at erstatte mineraler, kroppen mister hver dag gennem blandt andet sved.

Naturligt sødemiddel, intet unødvendigt

Vitaprana arbejder altid på at udvikle produkter, der er så naturlige som muligt. Elektrolytpulver er derfor helt fri for sukker og er i stedet sødet med stevia. Den indeholder kun naturlige aromaer og indholdet er minimalistisk og fri for unødvendige tilsætningsstoffer. Emballagen kan også genbruges.

Let at blande i vand

Elektrolytpulver fra Vitaprana kommer i form af et pulver, der let opløses i vand og derfor kan blandes i et almindeligt glas samt en shaker. På varme dage er det en god idé at have flydende erstatninger færdigblandet i køleskabet. Vitaprana elektrolyt er også meget velegnet som drik under træning.


 

Antal doser pr. pakke: 46 – 93 stk.

Anbefalet daglig dosis: 1 teskefuld (5 ml = 4 g) pulver, blandet med 500 ml vand. Tag 1-2 portioner om dagen. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Opbevaring:
Opbevares utilgængeligt for børn i velforseglet original emballage.

Andre oplysninger:
Dette er et kosttilskud og bør ikke bruges som et alternativ til en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Overvej vigtigheden af en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Produktet er beregnet til raske mennesker over 18 år. Hvis du er gravid, ammer, lider af en sygdom eller er i behandling med medicin, bør du konsultere en læge, før du bruger produktet. Produktet indeholder sødestoffer.

Anbefalet daglig dosis: 1 teskefuld (5 ml = 4 g) pulver, blandet med 500 ml vand. Tag 1-2 portioner om dagen. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Indhold: 

1 tsk (4 g) 

2 tsk (8 g) 

DRI % * 

Natrium 

350 mg 

700 mg 

6 / 12 

Magnesium 

107 mg 

214 mg 

29 / 57 

Kalium 

200 mg 

400 mg 

10 / 20 

Kalcium 

100 mg 

200 mg 

13 / 25 

Zink 

8 mg 

16 mg 

80 / 160 

Klorid 

830 mg 

1 660 mg 

104 / 208 

MSM 

100 mg 

200 mg 

 

Vitamin C100 mg 200 mg 125/250

*Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8.400 kJ/2.000 kcal).
 

Ingredienser og allergier:

Citron: Natrium fra lyserødt Himalayasalt (natriumchlorid), magnesium (magnesiumbisglycinat), surhedsregulerende middel (æblesyre), kalium (kaliumchlorid), magnesium (magnesiummalat), havmineraler fra Lithotamnion calcareum (Aquamin®), naturlig smag, Vitamin C (askorbinsyre), methylsulfonylmethan (OptiMSM®), sødemiddel (steviolglycosider fra stevia), zink (zinkbisglycinat), farvestof (riboflavin).

 

Vandmelon: Natrium fra lyserødt Himalayasalt (natriumchlorid), magnesium (magnesiumbisglycinat), surhedsregulerende middel (æblesyre), kalium (kaliumchlorid), magnesium (magnesiummalat), havmineraler fra lithotamnion calcareum (Aquamin®), naturlig smag, Vitamin C (askorbinsyre), methylsulfonylmethan (OptiMSM®), sødemiddel (steviolglycosider fra stevia), zink (zinkbisglycinat), farve (rødbedejuicepulver).

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

This product doesn't have any reviews.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. v?lge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udstte fakturaen.

Point for alle dine kb!.

Hos os f?r du altid point for alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du f? op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord, det betaler sig at handle ALLE dine kosttilskud og tr?ningstilbeh?r hos os!

Tips! - bag med dette produkt

Kampagne:
Antal:
0
Kampagnestart:
Kampagnestop:

SOLID Nutrition Whey, 750 g
Vores mest solgte proteinpulver! Høj kvalitet, proteinrigt og fremstillet i Sverige - af sven...
196 DKK
Fairing Vitamin D, 100 caps
Vitamin D - Kvalitativt og højkoncentreret D-vitamin kosttilskud fra Fairing!
78 DKK
Kb!
Info
Fairing Omega-3, 450 caps
Fairings Omega-3 er flerumættet fedt, som findes i fed fisk og fiskeolie, og det er det kostt...
314 DKK
Kb!
Info
SOLID Nutrition ZMA, 90 caps
ZMA - Zink, Magnesium og Vitamin B6 i et enkelt tilskud! 
117 DKK
Kb!
Info
Redcon1 11 Bravo, 60 caps
11 Bravo er en potent produkt i kategorien muskelopbygning fra Redcon1, med Mediator® 50P (50...
510 DKK
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk