Kb Vitaprana Multivitamin Premium, 50 caps hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Vitaprana Multivitamin Premium, 50 caps i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Vitaminer / Multivitamin hos Tillskottsbolaget (VITAPRANA76845)
Vitaprana Multivitamin Premium, 50 caps
Vitaprana Multivitamin Premium, 50 caps

Vitaprana Multivitamin Premium, 50 caps

Varenr: VITAPRANA76845
Multivitamin Premium er et kosttilskud fra Vitaprana med 13 vitaminer i kombination med Q10, trans-resveratrol, bioflavonoider og kolin. Helt uden fyldstoffer og med en kapsel af pullulan.
:
: !
:
:
 
Lg i indkbsvognen

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
Multivitamin Premium er et kosttilskud fra Vitaprana med 13 vitaminer i kombination med Q10, trans-resveratrol, bioflavonoider og kolin. Helt uden fyldstoffer og med en kapsel af pullulan.

Andre har ogs kbt

Produkt information

Et premium-vitaminprodukt med i alt 13 forskellige vitaminer inklusiv Quatrefolic® og VitaMK7®. Multivitamin Premium er også suppleret med Q10, resveratrol, bioflavonoider og kolin. Dit førstevalg for et komplet dagligt indtag af vitaminer for hele kroppens normale funktion.

•    Med 13 vitaminer
•    Q10, resveratrol, bioflavonoider, kolin
•    1 kapsel dagligt
•    Ingen fyldstoffer
•    Kapsel af pullulan

For din sundhed

Vitaminer spiller flere afgørende roller for en række forskellige funktioner i kroppen at fungere normalt. Kroppen omsætter vitaminer hver dag i forskellige metaboliske processer, og det er vigtigt at kroppen altid får genopfyldt for at mangel ikke skal opstå.

Med Multivitamin Premium fra Vitaprana får du en multivitamin af meget høj kvalitet, der giver kroppen de nødvendige vitaminer i gode doser. En kapsel giver et komplet spektrum af i alt 13 forskellige vitaminer.

Multivitamin Premium indeholder blandt andet vitamin C og E, som begge er vigtige for kroppens celler mod oxidativ stress, og de bidrager også til immunsystemets normale funktion. Inkluderet er også hele B-vitaminfamilien, fra udvalgte kilder, som er afgørende for bl.a. en normal stofskifte og kognitiv funktion.

Mere end bare vitaminer

Udover vitaminer indeholder Multivitamin Premium også Q10, resveratrol, bioflavonoider og kolin. Disse tilsætninger giver dig mange flere fordele end en almindelig multivitamin.

Q10 findes naturligt i vores krop, hvor det spiller en vigtig rolle i vores mitokondrier, og stoffet er involveret i den proces, hvor mitokondrierne ekstraherer energi fra den mad vi spiser. Kroppens niveauer af Q10 har tendens til at falde med alderen, hvilket gør et tilskud ofte foretrukket.

Resveratrol er blevet verdenskendt og findes blandt andet i store mængder i drueskal. Her får du muligheden for at øge indtaget af dette interessante stof med en simpel kapsel. Hver kapsel indeholder i alt 20 mg trans-resveratrol fra Polygonum cuspidatum.

Bioflavonoider er en gruppe stoffer, der findes i mange forskellige frugter og grøntsager. De findes især i store mængder i citrusfrugter og er en naturlig supplement til vitamin C. Med bioflavonoider i denne multivitamin får du noget, der mere ligner den naturlige måde at indtage vitamin C på.

Kolin er et ofte overset, men essentielt stof. Kolin findes i maden vi spiser, men i dag mener mange, at vores mad er alt for fattig på dette vigtige stof. Kolin er nødvendigt for at kroppen normalt kan omsætte homocystein. Det er også vigtigt for en normal leverfunktion og fedtmetabolisme.

Et ægte premium-produkt

Ligesom alle produkter fra Vitaprana får du premium kvalitet med denne multivitamin. Indholdet er nøje udvalgt, ikke kun i forhold til doseringer, men også hvilken type af hvert vitamin der bruges. Et eksempel på dette er inklusionen af VitaMK7® (vitamin K2) og Quatrefolic® (folsyre), som er af meget høj renhed.

Alle aktive ingredienser er valgt for deres evne til let at blive absorberet af kroppen, men da flere af disse vitaminer er fedtopløselige, anbefales det at tage den daglige kapsel med et måltid for at garantere maksimal optagelse.

Helt uden unødvendige tilsætningsstoffer

Multivitamin Premium indeholder ingen tilsætningsstoffer overhovedet. Denne kapsel indeholder 100% aktive ingredienser og er helt fri for fyldstoffer og unødvendige stoffer. Kapslen er desuden lavet af pullulan. Pakket i en 100% genanvendelig emballage.
 

Antal doser pr. pakke: 50 stk.

Anbefalet daglig dosis: Tag 1 kapsel om dagen sammen med et måltid. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Opbevaring:
Opbevares utilgængeligt for børn i tætsluttet original emballage.

Yderligere information:
Dette er et kosttilskud og bør ikke bruges som et alternativ til en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Husk vigtigheden af en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Produktet er beregnet til sunde personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammer, lider af sygdom eller er under medicinsk behandling, bør du kontakte en læge, før du bruger produktet.

Indhold

1 kapsel DRI % *

Vitamin A (betakaroten)

1 500 μg (3 mg)

Vitamin B1

10 mg 909

Vitamin B2

10 mg 714

Vitamin B3

70 mg 437

Vitamin B5

30 mg 500

Vitamin B6

14 mg 1 000

Vitamin B12

15 μg 600

Folinsyre

180 μg 90

Biotin

50 μg 50

Vitamin C

200 mg 250

Vitamin D

8 μg 160

Vitamin E

35 mg 292

Vitamin K2

40 μg 53

Kolin

20 mg

Coenzym Q10

20 mg

Trans Resveratrol

20 mg

Citrusbioflavonoider - Heraf hesperidin

 

75 mg

50 mg

*Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser og allergener:
Vitamin C (ascorbinsyre), vegetabilsk kapsel (pullulan), rismel, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin E (d-alfa-tocopherylacetat), citrus bioflavonoider (ekstrakt fra Citrus aurantium 95%), kolinbitartrat, resveratrol (ekstrakt fra Polygonum cuspidatum 50%), vitamin B5 (calcium-d-pantothenat), vitamin B6 (pyridoxal-5-phosphat), coenzym Q10 (ubiquinon), MCT-oliepulver, vitamin K2 (menaquinone-7 (VitaMK7®)), naturlig betacaroten (Blakeslea trispora 20%), vitamin B2 (riboflavin-5-phosphat), vitamin B1 (thiaminmononitrat), d-biotin, vitamin D3 (cholecalciferol fra alger), vitamin B12 (methylcobalamin), folsyre (6S)-5-methyltetrahydrofolate (Quatrefolic®).

Kan indeholde spor af MÆLK.

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

This product doesn't have any reviews.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. vlge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udskyde fakturaen.

Point p dine kb.

P vores websted optjener du altid point p alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du opn op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord kan det betale sig at kbe ALLE dine kosttilskud og trningstilbehr hos os!

Tips! - bag med dette produkt

Goodlife Proteinbar LOW SUGAR, 50 g
Goodlife Low Sugar er en top-sælgende sensationelt lækker proteinbar med mindre end 2 g ...
15 DKK
SOLID Nutrition NAC, 90 caps
20
NAC er et kosttilskud fra SOLID Nutrition med 400 mg N-acetyl-L-cystein per kapsel. NAC er en bygg...
125 DKK (156 DKK)
Kb!
Info
Swedish Supplements Omega-3, 120 caps
Omega 3 er et kosttilskudd fra Swedish Supplements med ren Omega-3, rik på de to essensielle ...
94 DKK
Kb!
Info
Swedish Supplements Vitamin K2+D3, 60 caps
K2+D3 er et kosttilskud fra Swedish Supplements, der kombinerer vitamin K med vitamin D. Begge dis...
117 DKK
Kb!
Info
Elit Nutrition 100% Whey, 900 g
Elit Whey 100% isolate er et avanceret proteinisolat med høj kvalitet ingredienser. Udviklet ...
314 DKK
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk