Kb Vitaprana NAC, 600 mg, 100 caps hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Vitaprana NAC, 600 mg, 100 caps i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Aminosyrer / NAC hos Tillskottsbolaget (VITAPRANA764523)
Vitaprana NAC, 600 mg, 100 caps
Vitaprana NAC, 600 mg, 100 caps

Vitaprana NAC, 600 mg, 100 caps

Varenr: VITAPRANA764523
NAC 600 mg er et kosttilskud fra Vitaprana med 600 mg N-acetyl-L-cystein pr. kapsel. NAC er en byggesten for glutathion, hvis produktion i kroppen falder med alderen.
:
: !
:
:
 
Lg i indkbsvognen

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
NAC 600 mg er et kosttilskud fra Vitaprana med 600 mg N-acetyl-L-cystein pr. kapsel. NAC er en byggesten for glutathion, hvis produktion i kroppen falder med alderen.

Andre kbte ogs

Produktinformation

NAC, som står for N-acetyl-L-cystein, er et stof, som kroppen kan bruge til at lave et stof kaldet glutathion. Dette er vigtigt for kroppens beskyttelse mod frie radikaler, men dets produktion falder med alderen. NAC fra Vitaprana giver dig 600 mg ren N-acetyl-L-cystein pr. kapsel og op til 1.800 mg dagligt.

•    600 mg NAC
•    Til kroppens glutathion
•    I kapsler af pullulan
•    Rækker til 33 – 100 dage

N-acetyl-L-cystein og glutathion

NAC er en forkortelse for N-acetyl-L-cystein. Dette er en variant af aminosyren L-cystein, der findes naturligt i både den mad vi spiser og i kroppen. Cystein indgår i mange forskellige proteiner i kroppen, men også andre vigtige stoffer såsom glutathion.
Glutathion produceres af alle celler i kroppen, men produktionen falder typisk med alderen. Glutathion består af cystein, glycin og glutamin. 
N-acetyl-L-cystein er et fremragende råmateriale til kroppens egen produktion af glutathion, og med NAC fra Vitaprana får du et tilskud, der giver kroppen 600 mg ren NAC pr. kapsel.

Kombiner med glycin

Da glutathion består af aminosyrerne cystein, glycin og glutamin, er det almindeligt at kombinere disse for at få en mere komplet daglig løsning. Denne kombination er meget populær blandt dem, der fokuserer på en livsstil rettet mod lang levetid. Kombinationen bør anvendes dagligt og over længere tid.

Til daglig brug

NAC er et tilskud, der bedst tages dagligt. En portion er 1 – 3 kapsler, hvor hver kapsel bør tages separat fra måltidet for ikke at påvirke optagelsen. En pakke varer derfor 33 – 100 dage. Hver kapsel giver en velafbalanceret mængde på 600 mg NAC og en maksimal dosis på hele 1.800 mg.

Genanvendelig plastik 🌳

Vitaprana har en helhedsorienteret tilgang, der ikke kun omfatter produktets indhold, men også emballagen. Vitaprana NAC leveres derfor i en dåse af 70% genanvendt plastik, der sorteres og genanvendes som plastik, med et låg, der genanvendes som metal.
 

Antal doser pr. pakke: 33 – 100 stk.
Anbefalet daglig dosis: Tag 1 kapsel adskilt fra måltidet. Tag 1-3 kapsler dagligt. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Opbevaring:
Opbevares utilgængeligt for børn i vel forseglet original emballage.

Yderligere information:
Dette er et kosttilskud og bør ikke anvendes som et alternativ til en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Husk vigtigheden af en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Produktet er beregnet til raske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammer, lider af sygdom eller er i medicinsk behandling, bør du konsultere en læge, før du bruger produktet.

Indhold

1 kapsel

2 kapsler

N-acetyl-L-cystein

600mg.

1800mg.

Ingredienser og allergener:
N-acetyl-L-cystein, rispulver, kapsel (pullulan), MCT fra kokosolie, anti-klumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Kan indeholde spor af MÆLK.

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

This product doesn't have any reviews.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. v?lge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udstte fakturaen.

Point for alle dine kb!.

Hos os f?r du altid point for alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du f? op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord, det betaler sig at handle ALLE dine kosttilskud og tr?ningstilbeh?r hos os!

Tips! - bag med dette produkt

SOLID Nutrition BLACK LINE Pump, 270 g
En helt stim-fri PWO til dem, der vil have en 100 % opladet PWO, selv til de sene træningspas...
274 DKK
Swedish Supplements Omega-3, 120 caps
Omega 3 er et kosttilskudd fra Swedish Supplements med ren Omega-3, rik på de to essensielle ...
94 DKK
Kb!
Info
BioTechUSA Tribooster, 60 caps
13
Biotech Tribooster er en perfekt testosteronbooster og indeholder 2000mg ren Tribulus Terrestris p...
156 DKK (180 DKK)
Kb!
Info
Pro Supps L-Carnitine 3000, 473 ml
L-carnitine fra Prosupps er et kosttilskud i kategorien fedtforbrændere med carnitin i flyden...
274 DKK
SOLID Nutrition HMB, 120 mega caps
34
SOLID Nutrition HMB er et højdoseret og høj koncentreret kosttilskud indeholdende β...
156 DKK (235 DKK)
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk