Kb Vitaprana NAD+, 30 caps hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Vitaprana NAD+, 30 caps i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Sundhedskost / Antioxidanter hos Tillskottsbolaget (VITAPRANA6572)
Vitaprana NAD+, 30 caps
Vitaprana NAD+, 30 caps

Vitaprana NAD+, 30 caps

Varenr: VITAPRANA6572
NAD+ er et kosttilskud fra Vitaprana med 300 mg nikotinamidadenindinukleotid pr. kapsel. Kapslen er syreresistent for at kunne passere mavesækken og indeholder ingen unødvendige tilsætningsstoffer.
:
: !
:
:
 
Lg i indkbsvognen

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
NAD+ er et kosttilskud fra Vitaprana med 300 mg nikotinamidadenindinukleotid pr. kapsel. Kapslen er syreresistent for at kunne passere mavesækken og indeholder ingen unødvendige tilsætningsstoffer.

Andre kbte ogs

Produktinformation

Nikotinamidadenindinukleotid er en substans, kroppen danner ved hjælp af nikotinamidribosid. Det er et naturligt forekommende molekyle i vores celler, hvor det er centralt for vores stofskifte. Med alderen falder mængden af NAD+ i cellerne. NAD+ fra Vitaprana giver 300 mg ren nikotinamidadenindinukleotid pr. kapsel. Kapslerne er udviklet til ikke at opløses i maven, men senere i tarmen. 

  • 300 mg NAD+ 
  • Kræver ikke omdannelse 
  • I syreresistent kapsel 
  • Ingen unødvendige tilsætningsstoffer 
  • Rækker i 15 - 30 dage 

Ren NAD+ som ikke kræver omdannelse  


Nikotinamidadenindinukleotid, eller NAD+, findes i alle vores celler i vores mitokondrier. NAD+ er af stor betydning for, at kroppen kan omdanne den mad, vi spiser, til energi. Kroppen kan bruge nikotinamidribosid til at danne NAD+, men det er også muligt at omgå dette trin og i stedet give kroppen rent NAD+, hvilket du gør med NAD+ fra Vitaprana. 

Kroppen bruger NAD+ hele døgnet rundt. Desværre falder kroppens niveauer af NAD+ med stigende alder. Derfor er det interessant at give kroppen ekstra nikotinamidadenindinukleotid for at modvirke dette naturlige tab. 

Syreresistent kapsel for bedre optagelse  


NAD+ er et følsomt molekyle, som let ødelægges af forskellige faktorer. En sådan faktor er mavesaft, der har en meget lav pH-værdi og derfor kan ødelægge substansen. Vitaprana omgår dette problem ved at bruge en syreresistent kapsel. 

Denne kapsel kan modstå mavesaftens ætsende egenskaber, og den opløses i stedet af fordøjelsesenzymer i tyndtarmen. Det aktive stof overlever derfor passagen gennem maven, hvilket fører til en langt mere effektiv optagelse. 

Et rent produkt uden unødvendigt indhold  


NAD+ fra Vitaprana har en exceptionelt høj kvalitet. Ved aktivt at vælge en meget god råvare og undgå tilsætningsstoffer er dette et meget rent produkt. Det indeholder kun tre ingredienser: nikotinamidadenindinukleotid, kapselskal i form af cellulose og lidt rispulver for at opnå den rette fyldningsgrad. 

NAD+ er et fremragende valg for dig, der søger et rent og naturligt kosttilskud og gerne vil undgå unødvendige tilsætningsstoffer. 

1 måneds brug  


En pakke rækker til 15 - 30 dage, men dette er et kosttilskud, der kan bruges i meget længere tid. Kapslerne kan tages både med og uden mad. Vælger du at tage den daglige dosis med mad, anbefales det at tage den før måltidet for at kapslen lettere kan passere mavesækken til tarmen. 

NAD+ leveres i en genanvendelig emballage, hvor bøtten sorteres som plastik, og låget som metal. 

Antal doser pr. pakke: 15 - 30 stk. 

Anbefalet daglig dosis: Tag 1 - 2 kapsler dagligt. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. 

Innehåll: 

1 kapsel 

2 kapsler 

Nikotinamidadenindinukleotid 

300 mg 

600 mg 

 

Ingredienser og allergener: NAD (nikotinamidadenindinukleotid), rispulver, kapsel (syreresistent HPMC). 

Kan indeholde spor af mælk. 

Opbevaring:  
Opbevares utilgængeligt for børn i tætsluttet original emballage. 

Øvrig information:  
Dette er et kosttilskud og bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Husk vigtigheden af en varieret og afbalanceret kost samt en sund livsstil. Produktet er beregnet til raske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammer, lider af sygdom eller behandles med medicin, bør du kontakte læge, før du bruger produktet.

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

This product doesn't have any reviews.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. v?lge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udstte fakturaen.

Point for alle dine kb!.

Hos os f?r du altid point for alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du f? op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord, det betaler sig at handle ALLE dine kosttilskud og tr?ningstilbeh?r hos os!

Tips! - bag med dette produkt

SOLID Nutrition Whey, 750 g
Vores mest solgte proteinpulver! Høj kvalitet, proteinrigt og fremstillet i Sverige - af sven...
196 DKK
SOLID Nutrition Casein, 750 g
100% micellært kasein med lækre smagsvarianter! Fremstillet i Sverige med svenske rå...
211 DKK
SOLID Nutrition EAA, 350 g
EAA af absolut højeste kvalitet - fremstillet af svenske råvarer, der også er vegan...
219 DKK
Tillskottsbolaget Shaker, 700 ml
Smart, robust og rummelig shaker af hj kvalitet! Perfekt til at blande f.eks. PWO, aminosyrer ell...
35 DKK
SOLID Nutrition Isolate, 750 g
ISOLATE er et valleproteinisolat med ekstremt højt proteinindhold, der desuden er laktosefrit...
274 DKK
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk