#YesTillskottsbolaget
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb

#YesTillskottsbolaget

Tillskottsbolaget elsker at se produkter i virkeligheden på sociale medier, og vi kan bede om at dele billeder, som du har offentliggjort på Instagram, på vores kanaler. Disse kanaler inkluderer primært Tillskottsbolagets hjemmesider (Tillskottsbolaget.se), men kan også omfatte Tillskottsbolagets andre kanaler, såsom Tillskottsbolagets nyhedsbreve, sociale medier osv.

Ved at svare med #jatillskottsbolaget på et billede, efter at Tillskottsbolaget har anmodet om det på Instagram, herefter kaldet "billede(r)," godkender du følgende:

Du giver Tillskottsbolaget Sverige AB, et svensk firma med organisationsnummer 556899-2431 (herefter kaldet "Tillskottsbolaget"), en ikke-eksklusiv, royaltyfri, global licens til at bruge dine billeder på den måde, som Tillskottsbolaget alene beslutter, uden nogen forpligtelser over for dig, i deres markedsføring og/eller reklame, herunder retten til at reproducere, distribuere, ændre og redigere dine billeder. Derudover giver du Tillskottsbolaget dit samtykke til at bruge billeder, hvor du kan identificeres, til markedsførings- og/eller reklameformål i overensstemmelse med svensk lov om navn og billede i reklamer (1978:800).

Du bekræfter, at du ejer eller kontrollerer rettighederne til det materiale, du har indsendt, og at du har tilladelse fra alle personer, der optræder på billederne. Endvidere bekræfter du, at du er en privatperson (dvs. ikke et firma), er mindst 18 år gammel eller har samtykke fra en værge, og at Tillskottsbolagets brug af dine billeder ikke vil krænke tredjepartsrettigheder eller nogen lov.

Hermed fritager du Tillskottsbolaget for alle forpligtelser til at betale dig for brugen af dine billeder, og du overdrager alle krav (herunder krav fra tredjeparter), erstatningskrav af enhver art i forbindelse med brugen af billederne som beskrevet ovenfor.

Svensk lov regulerer disse vilkår, og de kompetente domstole i Stockholm skal have eksklusiv jurisdiktion over eventuelle tvister, der opstår i forbindelse med dem.

Hvis du har spørgsmål om vores tjenester eller databeskyttelse, kan du altid kontakte os på info@tillskottsbolaget.se.

Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke til at dele dine billeder med Tillskottsbolaget, skal du kontakte os ved at klikke på "i"-ikonet i nederste venstre hjørne af dit delte billede, som er blevet offentliggjort på vores hjemmeside. Ikonet vil linke dig til et formular, hvor du kan indsende din anmodning om at tilbagekalde dit samtykke.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk