Kb 12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Tropical) hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Tropical) i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Prstationsforbedringer / Pre-Workout / PWO hos Tillskottsbolaget (STAR76654)
12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Tropical)
12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Tropical)

12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Tropical)

Varenr: STAR76654
PWO Shot er et kosttilskud fra Star Nutrition. En kraftigt fyldt og færdigblandet PWO, perfekt til at tage med i træningstasken. Åbn, drik, træn.
236 DKK / 196 DKK
196 DKK
Vores laveste pris 1-30 dage fr prisnedsttelse: 196 DKK
:
: !
:
:

Antal:

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!

Varianter:

PWO Shot er et kosttilskud fra Star Nutrition. En kraftigt fyldt og færdigblandet PWO, perfekt til at tage med i træningstasken. Åbn, drik, træn.

Andre kbte ogs

Produktinformation

PWO Shot indeholder de grundlæggende ingredienser, som mange leder efter i en god PWO. Med koffein, citrullin, beta-alanin, teanin samt B6 og B12. Dette er en koncentreret og færdigblandet PWO, hvor det eneste, du behøver at gøre, er at åbne flasken og drikke inden træningen.

  • Tykt, færdigblandet PWO
  • Praktisk shot-format
  • Testede ingredienser

PWO Shot

Der findes utallige forskellige typer af PWO, men de fleste kommer i pulverform, hvilket kræver, at vand tilsættes, og der skal blandes noget i. Slip besværet og rodet med PWO Shot. Dette er en stærkt koncentreret, færdigblandet PWO i en praktisk form, der er meget nem at tage med og bruge.

Afklaret præstationsforbedrer

Star Nutritions PWO Shot er en potent præstationsforøger med nogle af de mest værdsatte ingredienser, en god PWO bør indeholde, og hvor alt unødvendigt er fjernet. Med citrullin, beta-alanin, teanin samt vitaminer. Her er også koffein, som øger vågenhed, koncentration og bidrager til øget muskeludholdenhedskapacitet*.

Nøje afmålte mængder

PWO Shot har ikke kun et fantastisk udvalg af ingredienser, men mængderne er også omhyggeligt afbalancerede. PWO Shot indeholder tilstrækkeligt med beta-alanin til, at de fleste vil begynde at føle prikken, men ikke for meget, og tilstrækkeligt med koffein for at opnå effekt uden at overdrive.

Nem at bruge og tage med

I modsætning til pulver skal du med PWO Shot kun åbne flasken og drikke. En pakning indeholder 60 ml, så du kan drikke det hele på én gang, hvis du vil. Det anbefales at tage en dosis 15-30 minutter før træning.

Antal portioner pr. pakke: 1 stk. pr. flaske. 12 stk. pr. pakke.

Anbefalet daglig dosis: Drik 1 flaske 15-30 minutter før træning. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Opbevaring: Opbevares utilgængeligt for børn i en tætsluttende original emballage.

Yderligere oplysninger: Dette er et kosttilskud og bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Husk vigtigheden af en alsidig og afbalanceret kost og en sund livsstil. Produktet er beregnet til sunde personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider af sygdom eller tager medicin, bør du kontakte lægen, før du bruger produktet. Indeholder koffein. Anbefales ikke til børn og gravide (200 mg pr. portion, 333 mg / 100 ml). Indeholder sødemidler.

KONCENTRERET PRE-WORKOUT SHOT MED AMINOSYRER, BETA-ALANIN, KOFFEIN OG VITAMINER. Med sødemidler. Højt koffeinindhold (333 mg/100 ml). Anbefales ikke til børn og

gravide eller ammende kvinder. Dette er et kosttilskud og bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Opbevares utilgængeligt for små børn. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.

Anbefalet daglig indtag: Drik en flaske 15-30 minutter før træning.

Indhold 

 pr. 60 ml

L-citrullin

3000 mg

Beta-alanin

2000 mg

Koffein  

200 mg

L-teanin

100 mg

Vitamin B6

1,4 mg (100%*)

Vitamin B12

2,5 µg (100%*)

*Procent af daglig referencemængde 

Ingredienser og allergener:

Lemon Lime: Vand, L-citrullin, beta-alanin, surhedsregulerende middel (citronsyre, æblesyre, fosforsyre), koffein, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), aroma, L-teanin, sødemidler (acesulfam-K, sukralose, steviolglycosider), pyridoxinhydrochlorid (vitamin B6), cyanocobalamin (vitamin B12).

Tropical: Vand, L-citrullin, beta-alanin, surhedsregulerende middel (citronsyre, æblesyre, fosforsyre), koffein, aroma, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), L-teanin, sødemidler (acesulfam-K, sukralose, steviolglycosider), farvestof (paprikaekstrakt), pyridoxinhydrochlorid (vitamin B6), cyanocobalamin (vitamin B12).

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

This product doesn't have any reviews.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. v?lge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udstte fakturaen.

Point for alle dine kb!.

Hos os f?r du altid point for alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du f? op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord, det betaler sig at handle ALLE dine kosttilskud og tr?ningstilbeh?r hos os!

Tips! - bag med dette produkt

Star Nutrition PWO Shot, 60 ml
PWO Shot er et kosttilskud fra Star Nutrition. En kraftigt fyldt og færdigblandet PWO, perfek...
20 DKK
Star Nutrition Ultimate Magnesium, 90 caps
Star Nutritions Magnesium indeholder kelateret magnesium for den bedst mulige optagelse i kroppen.
78 DKK
Kb!
Info
Star Nutrition Green Tea, 90 caps
Green Tea er et kosttilskud fra Star Nutrition i produktkategorien fedtforbrændere. Grøn...
133 DKK
Star Nutrition Ultimate Omega-3, 90 caps, 80%
Højt koncentreret Omega-3 fra Star Nutrition!
156 DKK
Kb!
Info
Star Nutrition Ripped Pro, 60 caps
34
Ripped Pro er et kosttilskud fra Star Nutrition i produktkategorien fedtforbrændere. Med et a...
156 DKK (235 DKK)
Kb!
Info
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk