Kb DY Nutrition Muscle Force PWO Liquid, 500 ml hos | Tillskottsbolaget.dk
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
DY Nutrition Muscle Force PWO Liquid, 500 ml i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Prstationsforbedringer / Pre-Workout / PWO hos Tillskottsbolaget (DY8799466)
DY Nutrition Muscle Force PWO Liquid, 500 ml
DY Nutrition Muscle Force PWO Liquid, 500 ml

DY Nutrition Muscle Force PWO Liquid, 500 ml

Varenr: DY8799466
Legemliggørelsen af bekvemmelighed og styrke, vores DY Nutrition Muscle Force pre-workout-shot er omhyggeligt formuleret for at give dig de ingredienser, der er nødvendige for en fokuseret og meget effektiv træningssession.
117 DKK
Vores laveste pris 1-30 dage fr prisnedsttelse: 117 DKK
Dette er et obligatorisk felt:
Dette er et obligatorisk felt: !
Dette er et obligatorisk felt:
Dette er et obligatorisk felt:
 
Antal: 

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
Legemliggørelsen af bekvemmelighed og styrke, vores DY Nutrition Muscle Force pre-workout-shot er omhyggeligt formuleret for at give dig de ingredienser, der er nødvendige for en fokuseret og meget effektiv træningssession.

Andre har ogs kbt

Produkt information
Legemliggørelsen af bekvemmelighed og styrke, vores DY Nutrition Muscle Force pre-workout-shot er omhyggeligt formuleret for at give dig de ingredienser, der er nødvendige for en fokuseret og meget effektiv træningssession.

Afhængigt af hvordan du tager Muscle Force, kan det enten kickstarte dig klar til en intens vægtløftningssession, eller så kan det moderate koffeinindhold og det høje niveau af Beta-alanin give den boost, der er nødvendig for en fokuseret og produktiv session, uanset om det handler om at løfte vægte, køre et HIT- eller HIIT-pass, et Met-con-pass eller hvorfor ikke en spinningklasse eller body combat-pass.

Denne pre-workout indeholder en perfekt afbalanceret dosis af Beta-alanin og koffein, hvilket giver en synergistisk effekt gennem hele din træningssession.
DY Nutrition Muscle Force PWO Liquid er ikke kun en energiboost; det er en komplet pre-workout-formel. Indholdet af B-vitaminer støtter cellulær energiproduktion og metabolisme, hvilket sikrer, at din krop har de næringsstoffer, den har brug for, for at præstere på top. Taurin, en anden vigtig ingrediens, reducerer risikoen for kramper og bidrager til god væskebalance i kroppen. 

Med sin flydende form er Muscle Force PWO Liquid ekstremt bekvem at bruge. Bare en hurtig shot før din træningssession, og du er klar til at give alt. Pakket i en praktisk 500 ml flaske, er den let at tage med sig og perfekt til at have i træningstasken eller bilen. Altid klar når du er det.

_____________________________

Serveringer per pakke: 8 stykker.

Anbefalet dosering: Tag 1 servering (60 ml) ca. 15-20 minutter før din træningssession.

Indhold:Per servering (60 ml)Per 100 ml%NRV*
Beta alanin 5000 mg 8333 mg**
Taurin1000 mg1667 mg**
Koffein85 mg142 mg**
Vitamin B340 mg67 mg210%
Vitamin B62.8 mg4.7 mg200%
Vitamin B12 32 mcg 54 mcg800%
* % Nutrient reference value
** %NRV ikke etableret 

Ingredienser Peach: Vand, Beta Alanin, Taurin, Surhedsregulerende middel (citronsyre), Vandfrit Koffein, Sødingsmiddel (Sukralose, Acesulfam-K), Aromaer, Nikotinamid, Konserveringsmiddel (Kaliumsorbat, Natriumbensoat), Pyridoxinhydroklorid, Farvestof (karamel E150d), Cyanokobalamin.

Ingredienser Pineapple, Orange: Vand, Beta Alanin, Taurin, Surhedsregulerende middel (citronsyre), Vandfrit Koffein, Sødingsmiddel (Sukralose, Acesulfam-K), Aromaer, Nikotinamid, Konserveringsmiddel (Kaliumsorbat, Natriumbensoat), Pyridoxinhydroklorid, Farvestof (karoten E160a), Cyanokobalamin.

Information: Dette er et kosttilskud og bør ikke anvendes som et alternativ til en varieret kost. Høj koffeinindhold. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Husk vigtigheden af en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Produktet er beregnet til raske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammer, lider af sygdom eller behandles med medicin, skal du altid kontakte en læge, før du bruger produktet. Opbevares utilgængeligt for små børn.
Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.

Dette produkt har ingen anmeldelser.

Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. vlge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udskyde fakturaen.

Point p dine kb.

P vores websted optjener du altid point p alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du opn op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord kan det betale sig at kbe ALLE dine kosttilskud og trningstilbehr hos os!

Tips! - bag med dette produkt

Kampagne:
Antal:
0
Kampagnestart:
Kampagnestop:

Barebells Proteinbar, 55 g
Barebells proteinbarer indeholder hele 20 g protein, men kun 2 g sukker, alt dette under 200 kcal ...
24 DKK
DY Nutrition Blood & Guts, 380 g
25
Blood & Guts er en PWO ud over det sædvanlige - dette er en PWO for dig, der vil have meg...
235 DKK (314 DKK)
NOOP Jan Emanuels PWO, 300 g
25
Stærk og højdoseret badboy, der giver dig en ordentlig "Hej Hej"!
265 DKK (353 DKK)
RAW Nutrition Christophers Secret Stuff, 40 serv.
Vi har lagt hænderne på mestermixet Go-To brændstof, når han forbereder sig p&...
455 DKK
Ryse Supps Blackout Pump Cap Max, 120 caps
25
Oplev hypen med den helt nye RYSE BLACKOUT PUMP CAP MAX. En utroligt gennemtænkt pumpeformel ...
324 DKK (431 DKK)
Kb!
Info
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk