Fairing Omega-3, 450 caps | - Omega-3 & Fedtsyrer - Kosttilskud & Fdevarer |
Gratis fragt over 500 DKK
Bonusprodukter
Point p alle dine kb
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Gratis fragt over 500 DKK Bonusprodukter Point p alle dine kb
Fairing Omega-3, 450 caps i gruppen Kosttilskud & Fdevarer / Omega-3 & Fedtsyrer / Omega-3 hos Tillskottsbolaget (FAIRING75522)
Fairing Omega-3, 450 caps
Fairing Omega-3, 450 caps

Fairing Omega-3, 450 caps

Varenr: FAIRING75522
Fairings Omega-3 er flerumættet fedt, som findes i fed fisk og fiskeolie, og det er det kosttilskud, der kan gøre mest for din sundhed og dine træningsresultater.
Dette er et obligatorisk felt:
Dette er et obligatorisk felt: !
Dette er et obligatorisk felt:
Dette er et obligatorisk felt:
 
Lg i indkbsvognen

P lager: 1-3 arbejdsdage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Midlertidigt udsolgt

Gratis fragt over 500 kr!
Bonusprodukter i kurven!
Point for alle dine kb!
Fairings Omega-3 er flerumættet fedt, som findes i fed fisk og fiskeolie, og det er det kosttilskud, der kan gøre mest for din sundhed og dine træningsresultater.

Andre har ogs kbt

Produkt information

Omega-3 er en samlebetegnelse for flere essentielle fedtsyrer. Disse fedtsyrer har en række vigtige funktioner i kroppen og kan alt fra forbedring af kolesterolniveauer og sænkning af blodtryk til øget insulinfølsomhed. Hvis du ikke spiser fed fisk flere gange om ugen, er et tilskud af Omega-3 ønskværdigt.

  • For bedre kolesterolniveauer.
  • Forstærker muskelopbygningsprocessen.
  • Mindsker oplagring i fedtdepoter.

Fairings Omega-3 er flerumættet fedt, der findes i fed fisk og fiskeolie, og det er det kosttilskud, der kan gøre mest for din sundhed og dine træningsresultater. For at vi alle skal trives og forblive sunde, har vi brug for den essentielle flerumættede fedtsyre Omega-3.

Omega-3 er den samlede betegnelse for flere forskellige lange flerumættede fedtsyrer. Den essentielle fedtsyre for os er alfa-linolensyre, der dannes af en lang række forskellige planter på land og også af forskellige planteplankton i havet. Når vi indtager alfa-linolensyre, starter en proces, hvor kroppen forlænger alfa-linolensyren og gør den endnu mere umættet. De nydannede fedtsyrer har meget lange navne, der af enkelhedens skyld ofte forkortes til EPA og DHA. Selvom vi selv producerer EPA og DHA, kan vores evne være begrænset, og vores behov kan nogle gange være større end udbuddet. Når vi spiser fed fisk eller bruger fiskeolie, har vi ladet fisken gøre det meste af arbejdet for os, og vi får de vigtige fedtsyrer i en koncentreret og færdig form, der direkte kan bruges til deres forskellige funktioner.

Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA har flere vigtige funktioner i kroppen. De bruges dels som et blødt og smidigt byggemateriale i alle kroppens celler. Omega-3 fedtsyrerne indbygges i vores blodkarvægge og holder dem bløde. Fedtsyrerne konkurrerer simpelthen væk kolesterol og sænker samtidig blodtrykket. EPA og DHA er byggesten i alle nerveceller og bruges til at reparere små skader og sikre, at nerverne bevarer deres evne til at sende følsomme signaler til alle kroppens muskler. De lange og flerumættede fedtsyrer er endda den vigtigste bestanddel i hjernen og nerverne.

På musklernes overflade er der receptorer, modtagerne, for forskellige hormoner. Et vigtigt hormon for musklernes stofskifte er insulin. Insulin sørger for, at musklerne optager kulhydrater og aminosyrer, men også at fedt opbevares i fedtdepoterne. På samme måde som hormoner er
vigtige for musklerne, er det lige så vigtigt, at receptorerne fungerer perfekt. En receptor, der sidder i en blød og smidig membran, fungerer bedre og er mere følsom over for variationer i forskellige hormoner. Ved at indtage Omega-3 bliver det lettere at øge følsomheden for hormoner som insulin og dermed styrke muskelopbygningen med aminosyrer og kulhydrater og mindske oplagringen af fedt i fedtdepoterne. Egenskaber, der på lang sigt modvirker overvægt og aldersdiabetes.

Det flerumættede fedt i fiskeolie forbrændes hurtigere end andre fedtstoffer. Fiskeolie kan holde fedtforbrændingen på et højt niveau, selv under kost.

Ingredienser: Fiskeolie 1000 mg, kapselhylster (bovin gelatine), fugtighedsbevarende middel (glycerol), vand, antioxidationsmiddel (alfa-tokoferol).

Næringsindhold pr. kapsel:
Omega-3 fedtsyrer: 350 mg
- herunder EPA: 180 mg
- herunder DHA: 120 mg


Dosering: Omega-3 er et kosttilskud, som man skal bruge regelmæssigt for bedste effekt. Start med en højere dosis på 6-8 kapsler dagligt i 6 uger og fortsæt derefter med 2-4 kapsler dagligt. Doseringen af fiskeolie afhænger af energibehovet og mængden af ??andet fedt i kosten.

Information: Dette er et kosttilskud og kan ikke erstatte en varieret kost. Personer under 18 år bør ikke tage kosttilskud, heller ikke gravide eller ammende. Personer, der lider af en sygdom og/eller medicineres, bør rådføre sig med en læge inden brug. Opbevares utilgængeligt for børn. Den daglige dosis må ikke overskrides.

Anmeldelser
Bedommelse
Gennemsnitlig vurdering 5 ud af 5 Antal vurderinger 4
Bedommelse
Nedenfor kan du give karakterer p en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du ogs skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
Dit navn vil blive vist som afsender.
Du har anmeldt dette produkt.
Jax Axelsson
2022-12-21
Anmeldelse 5 ud af 5
Klockrena! Trevlig servicepersonal, snabb leverans och ett allmnt fint bemtande!
Mahdi Muhammadi
2022-04-30
Anmeldelse 5 ud af 5
Prisvrt, verksamt och ltt att svlja!
Thomas
2022-01-09
Anmeldelse 5 ud af 5
Bra produkt till riktigt bra pris. Gr det den ska
Tobias Rdenfjord
2021-12-20
Anmeldelse 5 ud af 5
Grymma produkter, har kpt dessa av olika butiker under rens lopp.
Aldrig innan har jag upplevt s snabb leverans och proffsigt bemtande, fick en produkt fel, dagen efter kom ny!!
Levering & Betaling

Gratis fragt og hurtig levering.

Du modtager altid din ordre gratis, nr du handler for over 500 DKK. Handler du for under 500 DKK, koster fragt kun 59 DKK (afhngig af hvilken fragtmetode du vlger ved kassen). Din ordre bliver leveret til nrmeste posthus og leveret af PostNord..

Smidige betalinger.

Betal i dit eget tempo med SVEA. Du kan f.eks. vlge mellem direkte betaling, kortbetaling eller faktura. Ingen af betalingsmetoderne har ekstra gebyrer, og du kan ogs vlge at dele din betaling op eller udskyde fakturaen.

Point p dine kb.

P vores websted optjener du altid point p alle dine kb - disse point kan du derefter bruge til at kbe nye produkter. Ved at samle point kan du opn op til 5% cashback p alt, hvad du handler - med andre ord kan det betale sig at kbe ALLE dine kosttilskud og trningstilbehr hos os!

Tips! - bag med dette produkt

Goodlife Proteinbar, 50 g
God proteinbar fra Goodlife, der fungerer perfekt som mellemmåltid når som helst under d...
13 DKK
SOLID Nutrition Isolate, 750 g
28
ISOLATE er et valleproteinisolat med ekstremt højt proteinindhold, der desuden er laktosefrit...
196 DKK (274 DKK)
SOLID Nutrition Casein, 750 g
26
100% micellært kasein med lækre smagsvarianter! Fremstillet i Sverige med svenske rå...
156 DKK (211 DKK)
SOLID Nutrition Whey, 750 g
20
Vores mest solgte proteinpulver! Høj kvalitet, proteinrigt og fremstillet i Sverige - af sven...
156 DKK (196 DKK)
Trained By JP Love Heart, 30 serv.
Love Heart fra Trained by JP er et klinisk doseret kosttilskud til dem, der vil have det allerbeds...
392 DKK
Kb!
Info
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.dk